Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sony CDX-MP40 .. final ars

Vizitator gabau86

Postări Recomandate

Vizitator gabau86

Incep prim a-mi cere scuze ptr k nu am rasfoit deloc site-ul dar am o problema majora si vas ruga dak puteti sa imi dati cate sfaturi.

Am in masina un mp3 player sony CDX-MP40 si am atins din greseala cele 2 fire de la unu din dif, si acum nu mai merge acea iesire, inclin sa cred k sa dus o iesire, intrebarile mele sunt:

- cat ma costa un nou final cu tot cu montare

- pot sa leg acel dif care nu merge in serie cu cel care merge, mentionez k un dif are maxim 20w pe medii, are diametru de 13cm, iar cd-ul are 4x50w; dak pot aface asa se va simti o diferenta mare?

Va multumesc anticipat

Un titlu mai sugestiv ;)

edit by Ionut

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

1

• ghitab

1

• mircea626

1

Top autori în acest subiect

Dupa cum zice si Mircea, desfa playerul, si vezi ce scrie pe final .... probabil e ceva din seria TDA ..... Mergi la magazin si cumperi un final nou ... max 30 .. 35 de lei, iti trebuie un pistol de lipit si o pompa de fludor care sa te ajute la dezlipirea integratului actual ... umpic de indemanare si ai rezolvat singur in 10 minute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări