Vizitator gabau86 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Incep prim a-mi cere scuze ptr k nu am rasfoit deloc site-ul dar am o problema majora si vas ruga dak puteti sa imi dati cate sfaturi. Am in masina un mp3 player sony CDX-MP40 si am atins din greseala cele 2 fire de la unu din dif, si acum nu mai merge acea iesire, inclin sa cred k sa dus o iesire, intrebarile mele sunt: - cat ma costa un nou final cu tot cu montare - pot sa leg acel dif care nu merge in serie cu cel care merge, mentionez k un dif are maxim 20w pe medii, are diametru de 13cm, iar cd-ul are 4x50w; dak pot aface asa se va simti o diferenta mare? Va multumesc anticipat Un titlu mai sugestiv ;) edit by Ionut Link spre comentariu
mircea626 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 in primul rind ar fi trebuit sa gasesti un alt titlu topicului,in al-2-lea rind ca sa afli cit costa un final ,ar trebui sa-l desfaci si sa citesti ce scrie pe el.nu e greu Link spre comentariu
ionut20 Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Dupa cum zice si Mircea, desfa playerul, si vezi ce scrie pe final .... probabil e ceva din seria TDA ..... Mergi la magazin si cumperi un final nou ... max 30 .. 35 de lei, iti trebuie un pistol de lipit si o pompa de fludor care sa te ajute la dezlipirea integratului actual ... umpic de indemanare si ai rezolvat singur in 10 minute. Link spre comentariu
Vizitator gabau86 Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 imi cer sc ptr numele topicului, si va multumesc ptr raspunsuri, am sa ma il desfac si am sa ma uit sa vad ce scrie.numai bine Link spre comentariu
ghitab Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 salut. Uite si service manual http://rapidshare.com/files/65749595/so ... 0.pdf.html L-am pus aici ca pe forum nu prea mai am spatiu :yawinkle: . Finalul ii TA8268AH. Poti sa-l inlcouiesti cu seria Tda738x dar trebuie pus un condesator spre gnd la pin 16, dar nu o sa mai faca "beep" in difuzoare cand apesi tastele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum