Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa TCON RUNTK 4513 TP (SHARP CPWBX) pentru led tv PHILIPS 52PFL 8605K /12

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Vă salut cu respect! M-ar interesa această placă, în țară nu am găsit-o.Inițial am rezolvat-o prin reflow la tranzistorii FET (capsulă 8 pini smd) FDS8984-FDS8880-FDS8813 după care a mers cam 4 luni, și a revenit defectul (se restartează și ledul st.by clipește de 9 x).Eventual voi schimba tranzistorii FDS, dar soluția cred că ar fi altă placă   (TCON)  RUNTK 4513 TP.Mulțumesc mult!

_vyr_3465CPWBX-RUNTK-4513TP-ZA.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

2

• skaarj

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut. Mare minune daca il gasesti. Eu caut de cateva luni si nu am prins nimic. Poate pe la vreun târg mare precum cele din Bucuresti - vitan sau valea cascadelor - sa fie vreun asemenea televizor spart pentru transplant.

Link spre comentariu

...Cred că până la urmă rămâne soluția pe Aliexpress...problema este că pe lângă preț (70-90$) , după  1 iulie se plătește TVA 19% și ceva taxă vamală, nu am înțeles de ce se plătește TVA pentru un produs de import...,asta trecând peste faptul că expediția ajunge din China la București în 7 - 10 zile (asta se vede pe AWB), după care timpul acolo se pierde

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări