C0B Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Si eu sunt fan Sb - 804 la pretul la care sunt..wow finisajul e excelet..si se aud sublim.Eu le am puse pe o putere cu tda1514A si se inteleg perfect .Le am de un an si ceva si inca merg brici.Deci..recomand Link spre comentariu
Vizitator wufan Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Scuzati ca ma bag si eu, dar simt ca am mancarime pe degete cand va vad ca injurati in stanga si in dreapta ca lucru ala nu e bun ca celalalt e nu stiu cum... Adevarul este ca voi vorbiti de cele mai multe ori din auzite si nu din experienta proprie. Eu am fost din pacate in aceeasi situatie ca voi pana nu demult cand am cumparat 2 amplificatoare de la d-l Vasile. Atunci am ajuns la concluzia ca baiul meu nu sunt boxele Chinezesti ci amplificatoarele mele "Audiofile". Nu mai am probleme cu nici un difuzor fie si cel mai kkt difuzor din lume cu conditia sa-i dau putere cat poate el duce si nu cat vreau muschii mei sa duca Ca sa-mi sustin teoria mea va trimt la un articol estraordinar de bun scris de d-l Vasile, dansul mi-a dat link-ul si mie spre studiu. http://www.hi-fi.ro/phpBB2/viewtopic.php?t=1268 PS (In paranteza fie spus m-a dezamagit d-l Vasile pentru amplificatoarele le vinde mai ieftin decat mi-a dat mie dar sunt multumit asa ca-l iert :roll: ) Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 18, 2004 Partajează Postat Iunie 18, 2004 dar despre boxa asta http://www.telecomenzi.ro/images/J638%20SI%20J838.jpg de la KON stie cineva ceva. P=100W diam. woofer=8" R=8ohm F=40Hz-20KHz (chiar 40HZ eu zic ca nu are dar 60Hz DA poate chiar 55 ajutat de corectia amplifului) As dorii niste pareri daca se poate (macar despre param. difuzorului de joase din boxa) :oops: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 18, 2004 Partajează Postat Iunie 18, 2004 Dupa sigla de pe boxa este Dibeisi, habar nu am cum sunt acele modele de difuzoare Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 18, 2004 Partajează Postat Iunie 18, 2004 merci oricum pt atentia acordata ! poate ma indrept spre SB-804 (le-am mai incercat acu' vreo 3 luni de zile,am pus un post pe forum la hi-hi->HT ) dar le-am incercat pe un integrat 2x25W 4ohm si nu le-am putut asculta la adevarata lor valoare (cred :oops: ) Link spre comentariu
Vizitator musicall Postat Iunie 25, 2004 Partajează Postat Iunie 25, 2004 As dori sa stiu care este puterea reala (RMS) a acestor boxe de la Kon??? Pentru ca ma 2 destea si as dori sa stiu asa cam cat scot!!! FX 1202-2F Boxe bar Putere M=300W Frecventa=30Hz - 22KHz Imped=8ohm Nr Cai=2 dimens=60X91X40 Diam Dif Joase=2x12” woofer Diam Inalte=5x15” Horn T si 3x3” Piezo T http://www.telecomenzi.ro/show_imgb.php?id=2063[/url] Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 29, 2004 Partajează Postat Iunie 29, 2004 Vasile ne zici si noua rezultatele la teste , sau sunt...incat nu ai primit acceptul sa le faci publice. si tacerea e un raspuns (diplomatic) :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 29, 2004 Partajează Postat Iunie 29, 2004 Am postat parametrii Thiele-small :P , sunt acceptabile. http://www.skynetphone.ro/KON%20Paramet ... -Small.zip Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 5, 2004 Partajează Postat Iulie 5, 2004 ...in sfarsit am scapat de sesiune, acum pot sa incerc sa-mi fac niste boxedin param T/S postati de tine, Vasile, mi-au sarit si mie in ochi :-YING CHUN YDD200 LPP (Fs=53,95 Hz,Xmax=4 mm,Pe=50 W, Vas=38,86 l,Qts=0,321)-SB-8 (Fs=59,55 Hz,Xmax=3 mm,Pe=50 W, Vas= 29,95 l,Qts=0,606)Despre YDD200 LPP nu am auzit prea multe de bineIar SB-8 mi s-au parut mai bune pe bass mediu decat YDD200LPP, desi au un Fs mai mare.Si seamana putin ,ca design, cu PSB-urile (de care nu ma pot atinge deocamdata) :cry: .As dori parerea ta : care din ele sa aleg ? care au un bass mai clar ?Si cam ce dimensiuni sa aiba incinta (PAL melaminat) ? sa fie bass-reflex sau compresie ?Multumesc anticipat ! :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 5, 2004 Partajează Postat Iulie 5, 2004 SB 8 sunt mai puternice - Cu mult mai puterniceYING CHUN YDD200 LPP Merg foarte frumos dar au putere mica max 50W in incinta cu 3 cai. Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 5, 2004 Partajează Postat Iulie 5, 2004 Nu ma intereseaza prea mult puterea (oricum am un amp 2x25W rms deocamdata) si nu sunt maniak cu Watti.Boxele vor fi pe maxim 2 cai (poate chiar 1 cale -... stiu ce gandesti, o sa zici ca-s nebun, dar nu tin neaparat sa-mi tziuie inaltele in ureche, ma intereseaza vocea si joasele (bass 50Hz - 100Hz)Din cate am calculat eu la incinta mi-a rezultat un vol=12 Litri ?Te rog frumos , cand ai timp, poti sa-mi dai un exemplu de dimensiuni la cutie : inaltimexlatimexadancime , macar informativ , apoi daca trebuie mai fac un tunning ,ceva... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 5, 2004 Partajează Postat Iulie 5, 2004 http://www.izatech.as.ro/YING%20CHUN%20 ... %20Cai.pdf Link spre comentariu
cos22tm Postat Iulie 5, 2004 Partajează Postat Iulie 5, 2004 merci ! iti raman dator ! :oops: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 5, 2004 Partajează Postat Iulie 5, 2004 Nu ai pentru ce :lol: Proiectul ala nu l-am facut pentru tine special :roll: ci am proiecte pentru toate difuzoarele de la Kon, adica pentru difuzoarele ce le-am testat pana acum. Cel putin 2 proiecte pentru fiecare difuzorAm sa le pun pe ftp cand o sa am chef :? :shock: :? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 Nici un difuzor, nici alea de 1000 de euro nu au parametrii exact ca cei dati de producator...totul este cat de mare este toleranta..10% sau 100%incearca scanspeak ... ale is masurate inainte sa fie vandute si au cat trebe..si nu is 1000E Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum