Vizitator Vasile Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 Pe mine nu ma prea intereseaza ce parametrii au, ii masor-le spun-si gata :lol: Link spre comentariu
Vizitator tda Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 Stiu...mai degraba era un post pentru cei care vor sa cumpere de la ei.Cel mai corect e sa faca masuratori pe fiecare dif care e de vanzare..daca tot nu au parametrii Apropos..Ce se mai aude cu DST ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 Ca sa le masoare pe toate ar trebui sa ma angajeze la ei :lol: DST vine in vara, mai putin scan-speak dar Perless vin toate modelele Link spre comentariu
Vizitator tda Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 Da-o incolo de treaba ca nu e mare filozofie sa masori niste difuzoare.Faci ci speaker workshop si cu niste rezistente treaba foarte buna.In fine.Deci Vifa si Peerless vin ? In vara..mai spre toamna, sau mai curand ?Cu Scan-Speak inteleg...sunt scumpe si pt occidentali...la noi...vai de mama noastra. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 8, 2004 Partajează Postat Iunie 8, 2004 Eu cu tampenia aia de program nu le pot masura, probabil din cauza placii de sunet. Le masor manual si ies masuratorile excelent.Atat stiu :cry: IN VARA :roll: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 16, 2004 Partajează Postat Iunie 16, 2004 Uitati si parametriiii :lol: http://www.skynetphone.ro/KON%20Paramet ... -Small.zip Link spre comentariu
Vizitator HK Postat Iunie 16, 2004 Partajează Postat Iunie 16, 2004 8) Merci pt parametrii :P ,ce parerea ai avut despre difuzoare,cum ti s-au parut???? :idea: Multumesc anticipat,HK! Link spre comentariu
Vizitator tda Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Vasile...dar Xmas si X Mech cum ai masurat ? Link spre comentariu
Vizitator tda Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Mi-a sarit in ochi YING CHUN YDD200 LPP..qts 0,3...spl de 93 db...arata chiar bine parametrii...In afara de a masura difurile. le-ai bagat si intr-o incinta ceva ? Link spre comentariu
cos22tm Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Vasile , din cauza ca esti in relatii bune cu cei de la KON , doresc sa-ti spui parerea : am fost saptamana trecuta pe la ei sa-mi iau niste bookself-uri pe 2 cai , ieftine (pt. ascultat CD-A &MP3) , am vazut un model (cel din poza http://www.telecomenzi.ro/show_imgb.php?id=2113 , Boxe casa Putere M=80W Frecventa=60HZ – 20KHZ Imped=8ohm Nr Cai=2 Diam Dif Joase=5” Diam Inalte=1" le-am si asculat dar , inaltele se aud mult peste bass+medii, asta ma enerveaza. Despre cei 60 Hz ce poti sa-mi zici , la ce am auzit eu seamana a 60 Hz , dar nu stiu ??? Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 tda Eu am cumparat 2 bucati si a doua zi le-am vindut de bine ce se auzeau, apoi am cumparat BM-uri 20250 (un pic mai scumpe dar merita). Link spre comentariu
Vizitator tda Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Ce sa zic...din parametrii masurati, pare un difuzor bun.De ce se aude prost ? Cum ai tras concluzia ca nu se aud bine ? Le-ai pus in incinte ?Se poate ca parametrii sa fie buni dar totusi sa se auda nasol..?Vasile, DjDNA...ceva pareri ? Link spre comentariu
Vizitator Traiann Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Bineinteles ca le-am pus in incinta (si nu orice incinta), tare m-au dezamagit!Sa stii ca e pe bune nu glumesc! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 tdaLe-am bagat si in incinta, se aud destul de bine. La cat costa sunt exceptionale.Puterea MAXIMA este de 50W cos22tmNu cunosc boxele alea :cry: Link spre comentariu
Vizitator Calinvas Postat Iunie 17, 2004 Partajează Postat Iunie 17, 2004 Salutari Vasile te rog afisaza fara nici o retinere caracteristicile la difuzoare si boxe fie bune fie rele .E clar ca nu pot sa iasa toate Super decit daca le minjim si atunci de ce as mai vorbii si te-as mai platii pe tine si nu le-as pune eu din burta .Eu de exemplu sunt fan SB-804 , o boxa pe trei cai care la pretul ei ride de multa lume.Singurul lucru pe care vreau sa il subliniez este PRETUL difuzoarelor care zic eu este unul competitiv.Si mie i-mi place Mercedes E dar si Passat-ul merge superb si il iubesc .Salutari,Dep. Tehnic Kon Electronic,Calin Vasile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum