Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare de la Kon

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

7

• BLK

1

• andreime

1

• MadRaper

1

Top autori în acest subiect

Vizitator tda

Stiu...mai degraba era un post pentru cei care vor sa cumpere de la ei.Cel mai corect e sa faca masuratori pe fiecare dif care e de vanzare..daca tot nu au parametrii :d Apropos..Ce se mai aude cu DST ?

Link spre comentariu
Vizitator tda

Da-o incolo de treaba ca nu e mare filozofie sa masori niste difuzoare.Faci ci speaker workshop si cu niste rezistente treaba foarte buna.In fine.Deci Vifa si Peerless vin ? In vara..mai spre toamna, sau mai curand ?Cu Scan-Speak inteleg...sunt scumpe si pt occidentali...la noi...vai de mama noastra.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu cu tampenia aia de program nu le pot masura, probabil din cauza placii de sunet. Le masor manual si ies masuratorile excelent.Atat stiu :cry: IN VARA :roll:

Link spre comentariu
Vizitator tda

Mi-a sarit in ochi YING CHUN YDD200 LPP..qts 0,3...spl de 93 db...arata chiar bine parametrii...In afara de a masura difurile. le-ai bagat si intr-o incinta ceva ?

Link spre comentariu

Vasile , din cauza ca esti in relatii bune cu cei de la KON , doresc sa-ti spui parerea : am fost saptamana trecuta pe la ei sa-mi iau niste bookself-uri pe 2 cai , ieftine (pt. ascultat CD-A &MP3) , am vazut un model (cel din poza http://www.telecomenzi.ro/show_imgb.php?id=2113 ,

Boxe casa Putere M=80W Frecventa=60HZ – 20KHZ Imped=8ohm Nr Cai=2 Diam Dif Joase=5” Diam Inalte=1"

le-am si asculat dar , inaltele se aud mult peste bass+medii, asta ma enerveaza.

Despre cei 60 Hz ce poti sa-mi zici , la ce am auzit eu seamana a 60 Hz , dar nu stiu ???

Link spre comentariu
Vizitator tda

Ce sa zic...din parametrii masurati, pare un difuzor bun.De ce se aude prost ? Cum ai tras concluzia ca nu se aud bine ? Le-ai pus in incinte ?Se poate ca parametrii sa fie buni dar totusi sa se auda nasol..?Vasile, DjDNA...ceva pareri ?

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

tdaLe-am bagat si in incinta, se aud destul de bine. La cat costa sunt exceptionale.Puterea MAXIMA este de 50W cos22tmNu cunosc boxele alea :cry:

Link spre comentariu
Vizitator Calinvas
:d Salutari Vasile te rog afisaza fara nici o retinere caracteristicile la difuzoare si boxe fie bune fie rele .E clar ca nu pot sa iasa toate Super decit daca le minjim si atunci de ce as mai vorbii si te-as mai platii pe tine si nu le-as pune eu din burta :) .Eu de exemplu sunt fan SB-804 , o boxa pe trei cai care la pretul ei ride de multa lume.Singurul lucru pe care vreau sa il subliniez este PRETUL difuzoarelor care zic eu este unul competitiv.Si mie i-mi place Mercedes E dar si Passat-ul merge superb si il iubesc .Salutari,Dep. Tehnic Kon Electronic,Calin Vasile
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări