Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare de la Kon

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

A-ti fi interesati ce difuzore de la Kon http://www.telecomenzi.ro merita din punct de vedere tehnic ??? :shock:

Am promisiunea de la cei de la Kon ca-mi dau spre testare majoritatea difuzoarelor de pe site sa le testez si sa spun sincer care merita sau care nu. :roll:

Eu cred ca este un gest foarte care denota mult curaj din partea lor si poate chiar sunt difuzoare care merita atentia noastra :wink:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 63
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cos22tm

7

• BLK

1

• andreime

1

• MadRaper

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Bytzu

ar fi super !yo tocmai vreau sa-mi iau de la ei doua difuri de bass pt incinte electronica pe 3 cai de 40w si nu stiu de carela pret is super

Link spre comentariu
Vizitator berti

Dupa cum v-am mai spus intr-un alt topic, eu mi-am cumparat de curand niste incinte de la KON (FX8-2A) la 1.600.000/perechea. Sunt multumit de ele, pentru pretentiile mele se aud bine, si imi place foarte mult cum sunt imbracate in mocheta, aproape ca nu se vede imbinarea mochetei. Cred in viitorul apropiat imi voi cumpara de la ei o incinta pentru masina (2x3 cai intr-o cutie mare orizontala) la cat costa si la cat de bine e lucrata nu merita sa ma apuc eu de lucru. Vasile, daca tot ai treaba cu ei poate le propui sa treaca pe site dimensiunile incintelor, asa la ochi nu poti sa-ti dai seama daca incape in portbagaj...

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

M-au contactat ieri si mi-au zis ca doresc sa le testez difuzorele, ramane sa ma sune astazi sa vedem ce si cum. Sper sa nu dea inapoi. :roll:

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Difuzoarele chinezeshti raman chinezeschti, dar atunci cand faci sa vinzi boxe pt mai putzin avizati profitul este mai mare. Asadar d.p.d.v. econmic merita sa existe o varianta mai ieftina pr cei ce nu sunt pretentziosi.

Link spre comentariu
Vizitator Bytzu

iar revenim la vechea discutie cu china?fiti o data de acord ca fac si gioarse dar si calitate(chiar sub branduri chinezesti), dc nu am avut acces la ele nu inseamna ca nu exista..a fost vreunu in china?nu mai vorbiti condusi de prejudecati

Link spre comentariu

abia astept, vine vre-un difuzor mai micut, de 8"-10"?ca am un client sarac :) si nu da un milion pe un dif bun (HP10W), vrea sa dea 500 pe unul prost... macar sa nu fie chiar cel mai prost.

Link spre comentariu
Vizitator nurdor

Din pacate nu pot fi de acord cu tineJBL are toate fabricile in China (mai recent) si atunci cum zici ?

Ce inseamna sa te dai dupa cum bate vantul !!! pana la postul asta erai cu totata fiintza ta impotriva chinezariilor.... acum spui ca JBL asa si pe dincolo.....
Link spre comentariu
Vizitator Bytzu

Nurdor, vad ca tu chiar nu intelegi...da te las sa-ti dai singur seamaVasile, vei putea sa ne aduci si noua la cunostiinta rezultatele?dc da, cum si in ce fel?REALITY BYTES!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări