euvasile Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 (editat) Am nevoie de un dump pentru blaupunkt (vezi foto)? Memorie AT24C32. Multumesc! Editat Iunie 17, 2021 de euvasile Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 Ce are dumpul lui? Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 18, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2021 S-a introdus codul gresit si s-a blocat, am incercat cu alt damp dar nu e bun, originalul nu s-a salvat corect, oricum nu ma ajuta cu nimic. Stiti alta metoda de deblocare la acest model ? Am doua dumpuri in acest moment ,unul care cere cod si altul care nu mai cere cod. Momentan am comandat un alt programator, care am vazut ca functioneaza bine pe acest model. Daca o sa functioneze ,o sa le incarc si aici. Stima! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 18, 2021 Partajează Postat Iunie 18, 2021 Acum 7 ore, euvasile a spus: S-a introdus codul gresit si s-a blocat, am incercat cu alt damp dar nu e bun, originalul nu s-a salvat corect, oricum nu ma ajuta cu nimic. Stiti alta metoda de deblocare la acest model ? Am doua dumpuri in acest moment ,unul care cere cod si altul care nu mai cere cod. Momentan am comandat un alt programator, care am vazut ca functioneaza bine pe acest model. Daca o sa functioneze ,o sa le incarc si aici. Stima! Dacă este blocat și se știe codul e simplu. După o ora lăsat alimentat. se deblocheaza Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 18, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2021 (editat) Nu se stie codul. A fost cumparat de la cinva care a zis ca este codul trecut pe aparat. Surpriza, nu functioneaza. Editat Iunie 18, 2021 de euvasile Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 18, 2021 Partajează Postat Iunie 18, 2021 Si este greu de postat dumpul original ca sa dam codul Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Acum 11 ore, Florinel TV a spus: Si este greu de postat dumpul original ca sa dam codul Nu despre asta e vorba . Asa s-a salvat, altceva nu mai am , damp-ul original s-a dus, nu mai am cum sa fac alte citiri. dump original navigatie mihai.hex Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 19, 2021 Partajează Postat Iunie 19, 2021 Acum 3 ore, euvasile a spus: Nu despre asta e vorba . Asa s-a salvat, altceva nu mai am , damp-ul original s-a dus, nu mai am cum sa fac alte citiri. dump original navigatie mihai.hex 11 kB · 1 descărcare Cu acest dump merge aparatul? Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 (editat) Acum 4 ore, Florinel TV a spus: Cu acest dump merge aparatul? revin Editat Iunie 19, 2021 de euvasile Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 (editat) Cu acest dump aparatul functioneaza si cere codul. La primul am facut ceva gresit si nu a citit corect(am cumparat alt programator) dump original navigatie mihai ultimul.bin Editat Iunie 19, 2021 de euvasile Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 19, 2021 Partajează Postat Iunie 19, 2021 Pune acest dump , cod 4555 24C32_20210619_102957.BIN Link spre comentariu
euvasile Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Din pacate dump-ul de la tine Florinel nu functioneaza . In schimb am reusit cu alt dump care are cod de acces 1574. Multumesc pentru ajutorul acordat, tie si lui Dan. MFD 2 EEPROM 24C32 ORIGINAL CODE 1574.bin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum