c_anicai Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 (editat) Oare se poate pune un condensator in serie cu primarul transformatorului pe forward? Ideia era ca vroiam sa incerc un circuit rezonant pe acest tip de topologie. Editat Iunie 17, 2021 de c_anicai Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 Parerea mea este ca nu.Eventual de tatonat in paralel ...valoare mica ,calitate ,tensiune foarte mare.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 17, 2021 Partajează Postat Iunie 17, 2021 Şi eu zic nu.Uită-te în link la modul de lucru etaj final forward. https://www.embedded.com/operation-benefits-of-two-switch-forward-flyback-power-converter-topologies/ Link spre comentariu
c_anicai Postat Iunie 17, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2021 va multumesc de informatii Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 18, 2021 Partajează Postat Iunie 18, 2021 De ce nu incerci sa mergi pe cai batatorite? Link spre comentariu
c_anicai Postat Iunie 18, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2021 am mers candva si mi se pare plictisitor Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 18, 2021 Partajează Postat Iunie 18, 2021 E mai interesant sa vii chestiuni atat de diferite incat nu merg? Si eu am incercat sa fiu mai original in proiectarea sursei mele de 1500W de la vanzare ( de o complexitate si un nivel de optimizare mult peste ce s-a vazut pana acum pe forum ), dar nu m-am abatut de la reguli de bun simt in electronica, doar am ales cai mai moderne si bine documentate. In fine, eram doar curios. Mult succes Link spre comentariu
c_anicai Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Uneori ca sa-mi iasa totusi ceva am adoptat si ceva deja testat, de exemplu invertorul de sudat cu circuit ir2153, ma saturasem de teste fara rezultate in alte incercari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum