stefanion Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 (editat) ms o sa inlocuiesc maine,si o sa comunic rezultatul, probabil dupa ce se incalzeste gatul tubului face contact si de aceea functioneaza normal, si ar mai fi varianta sa nu am focalizare, deci trafo defect, si tot cand se incalzeste face contact si isi revine focalizarea, Editat Octombrie 19, 2014 de stefanion Link spre comentariu
stefanion Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 am inlocuit, la inceput fiind la caldura banuiesc,la mine este cald tot timpul in camera, a functionat normal, la cumnatul acasa fiind rece , a revenit defectul,cca 25 minute de mers fara focalizare dupa care functioneaza normal, acum mi-a povestit ca doar la frig face,toata vara a functionat normal, deci unde sa fie contact rece,? o idee ceva, va multumesc! Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Eu cred ca ai schimbat un soclu tk defect cu altul defect.Tot acolo e problema. Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) Eu cred ca ai schimbat un soclu tk defect cu altul defect.Tot acolo e problema. si eu cred la fel,soclurile de tk se inlocuiesc cu altele NOI,nu din recuperari costa doi lei,de ce va faceti viata grea? Editat Octombrie 30, 2014 de palcu ion Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 si eu cred la fel,soclurile de tk se inlocuiesc cu altele NOI,nu din recuperari costa doi lei,de ce va faceti viata grea? sint de acord daca nui nou face probleme Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum