validae Postat Iunie 15, 2021 Partajează Postat Iunie 15, 2021 Am această carte veche din 1961 pe inventar şi deoarece ea este foarte valoroasă pentru bobinatori şi nu numai, am decis s-o copiez şi să o pun la dispoziţia celor interesaţi, ştiu că avem câţiva bobinatori pe forum. Din cauză că momentan nu am decât un scaner lent la dispoziţie, am făcut totuşi nişte fotografii cât mai clare s-a putut.Am un dosar de circa 262 Mb conţinând toate fotografiile în format JPEG. Voi publica pe un site de hosting fişierul pentru oricine e interesat şi de oricâte ori va fi nevoie Am pus mai jos câteva pagini din carte, ca să vă faceţi idee despre conţinut. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2021 Cu ajutorul domnului Soldan, ataşez link permanent spre descărcarea fişierelor Pdf.Sunt cam amestecate, dar se pot aranja ulterior. https://www.mediafire.com/file/pw55bev0gqurhsw/Cum+se+calculeaza+infasurarea+statorului+motorului+asincron.pdf/file Când voi avea scaner mai performant (rapid) voi scana cum trebuie cartea şi o voi salva direct în Pdf. Link spre comentariu
aurel70 Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Multumim frumos, @validae, cartile vechi sunt intotdeauna mai clare si mai explicite, fara a se pierde in demonstratii teoretice. Stima! Link spre comentariu
nelutu Postat Ianuarie 4, 2022 Partajează Postat Ianuarie 4, 2022 Buna ziua,in primul rind vreau sa urez tuturor un sincer la multi ani si multa sanatate,multumesc pentru aceasta carte. Am rearanjat filele ,pentru cine doreste o poate descarca de aici https://www.mediafire.com/file/99vq3l1nrsctbj8/Cum+se+calculeaza+infasurarea+statorului+motorului+asincron.pdf/file Link spre comentariu
spark Postat Ianuarie 20, 2022 Partajează Postat Ianuarie 20, 2022 Multumiri pentru postare. Nu se mai gaseste nici la biblioteca. Este o carte valoroasa Link spre comentariu
Marius Nicu Postat Mai 12, 2022 Partajează Postat Mai 12, 2022 La 26.12.2021 la 22:07, aurel70 a spus: Multumim frumos, @validae, cartile vechi sunt intotdeauna mai clare si mai explicite, fara a se pierde in demonstratii teoretice. Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum