Napo Postat Martie 5, 2022 Partajează Postat Martie 5, 2022 Buna dimineata tuturor! Postez ultimele carti pe care le mai am din colectia RTV: Siguranta in functionare a aparatelor radioelectronice Traductoare si preamplificatoare audio Transformatoare de joasa frecventa Urmatoarele carti (din lista solicitata de colegul nostru @sadang le am in format fizic, dar nu le-am scanat inca: Amplificatoare de inalta fidelitate Amplificatoare de audiofrecventa cu tranzistoare Instalatii de radioficare si sonorizare de mica putere Mijloace de deflexie Tuburi Electronice Reactia in etajele cu tuburi electronice Rezistente Tehnica impulsurilor Telecomunicatii prin sateliti artificiali ai pamantului Week-end placut ! Napo Link spre comentariu
sadang Postat Ianuarie 2, 2023 Partajează Postat Ianuarie 2, 2023 Buna seara Domnilor, Colectia se apropie de finalizare. Mai sunt doar cateva carti pe care nu le gasesc inca, dar cu timpul vor aparea ele. Pana atunci va daruiesc o prezentare a intregii colectii. Doar a cartilor nu si a continutului acestora. - https://we.tl/t-FI0um4n2AV Link spre comentariu
Silviu Gheorghe Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Buna seara, Se mai poate posta colectia pe WeTransfer? Link-ul pus a expirat. Va multumesc Link spre comentariu
sadang Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 9 ore, Silviu Gheorghe a spus: Buna seara, Se mai poate posta colectia pe WeTransfer? Link-ul pus a expirat. Va multumesc Nu stiu unde sa-l pun in alta parte, asa ca l-am incarcat din nou tot pe wetransfer. Aici este link-ul: - https://we.tl/t-NsBAtXnFtU Colectia este inca nefinalizata, mai sunt 9 carti incomplete sau/si lipsa complet. Dar stiu ca timpul le rezolva pe toate, iar eu nu ma grabesc nicaieri. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Fişier "exe"??N-am mai văzut aşa ceva nici la programe!Şi alea se arhivează! Despre ce "exe" e vorba?? Link spre comentariu
sadang Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 2 minute, BRANCA a spus: Fişier "exe"??N-am mai văzut aşa ceva nici la programe!Şi alea se arhivează! Despre ce "exe" e vorba?? Este o prezentare media realizata in flash de asta are extensia exe. Este un executabil curat dpdv al virusilor, worms, trojans, backdoors, ransomware, etc... Descarca-l si bucura-ti ochii daca esti un nostalgic al electronicii analogice si/sau al componentelor discrete. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 (editat) sadang.Aşa o fi,da' eu l-am "deschis" pe telefon unde a sărit un hex editor!Deci nu merge pe Android! Editat Mai 9, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
sadang Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 7 minute, BRANCA a spus: sadang.Aşa o fi,da' eu l-am "deschis" pe telefon unde a sărit un hex editor!Deci nu merge pe Android! Este un executabil Windows, deci poate fi rulat doar pe calculatoarele care au instalat acest sistem de operare, sau si pe alte sisteme de operare insa prin intermediul unui emulator de Windows. Link spre comentariu
Kokonel Postat Aprilie 24 Partajează Postat Aprilie 24 Bună ziua și mulțumesc frumos tuturor pentru ajutorul oferit,am descărcat câteva cărți din pioneratul radioreceptoarelor anilor '50-'70. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum