Napo Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 On 2/10/2022 at 11:56 AM, sadang said: - 1958 - Aparate de emisie si receptie de unde scurte si ultrascurte Rezolvat: RTV009 - Aparate de emisie si receptie de unde scurte si ultrascurte Link spre comentariu
Napo Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 On 1/13/2022 at 5:05 PM, sadang said: - 1958 - Antene pentru radioamatori Rezolvat: RTV010 - Antene pentru radioamatori On 2/10/2022 at 11:56 AM, sadang said: - 1967 - Radiodirijarea Rezolvat: RTV074: Radiodirijarea Link spre comentariu
Napo Postat Februarie 13, 2022 Partajează Postat Februarie 13, 2022 On 2/10/2022 at 11:56 AM, sadang said: - 1967 - Transformatoare de joasa frecventa Rezolvat: RTV076: Transformatoare de joasa frecventa Link spre comentariu
sadang Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Va multumesc tuturor celor care sprijiniti finalizarea digitalizarii acestei colectii. Imi permit sa va ofer cateva sugestii pentru realizarea unei scanari de calitate, sugestii care ajuta atat la scanare cat si prelucrearea ulterioara a paginilor scanate. - https://docdro.id/gVtVOR5 Link spre comentariu
Napo Postat Februarie 14, 2022 Partajează Postat Februarie 14, 2022 Continuare: Actualitati si tendinte in tehnica radioreceptoarelor Amplificatoare de inalta fidelitate (exista, dar n-am scanat-o inca) ; Antene colective pentru radio si televiziune vol. I ( avem si vol. II daca doriti !) Constructii radio. Amplificatoare de audiofrecventa cu tranzistoare (exista, dar n-am scanat-o inca); Emitator receptor radio de buzunar Instalatii de radioficare si sonorizare de mica putere (exista, dar n-am scanat-o inca) ; Instalatii de televiziune aplicata Mijloace de deflexie (exista, dar n-am scanat-o inca) ; Continuarea colectiei RTV - VA URMA! Lectura placuta! Napo Link spre comentariu
Napo Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Continuare! Montaje acustice pentru difuzoare Montaje electroacustice HIFI Perturbatii radio si inlaturarea lor (va urma) Link spre comentariu
Napo Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 (urmare) Radio electronica actuala Radiolocatia si aplicatiile ei Radiotelefoane pe unde ultrascurte - Reactia in etajele cu tuburi electronice (exista, dar nu e scanata) LIPSA din colectie: - Piese si constructii radio. Montaje simple de radioreceptoare - Piese si constructii radio. Radioreceptoare tranzistorizate de unde scurte - Piese si constructii radio. Stereofonia pentru radioamatori - Piese si constructii radio. Tuburi Electronice Link spre comentariu
dan stefan Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 https://www.mediafire.com/file/x77zhgfabgydx1c/STEREOFONIA+PENTRU+RADIOAMATORI_hires.pdf/file Link spre comentariu
dan stefan Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 https://www.mediafire.com/file/7lcbbkcrmyz2enz/Montaje+simple+de+radioreceptoare.pdf/file Link spre comentariu
icar Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Multumiri pentru carti, mi-am mai completat si eu "biblioteca". Cumva, aveti asta: Link spre comentariu
sadang Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Exista aproape toate cartile scanate si prelucrate color la o rezolutie de 300dpi, mai putin cele din lista publicata. Multumesc celor ce au oferit scanarile pentru cartile din lista respectiva. Cand ultima carte va fi scanata si prelucrata intreaga colectie va fi disponibila tuturor. Aici aveti cartea solicitata: - https://we.tl/t-4haw4CtWxa Link spre comentariu
Napo Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 OK, salutari! Iata si alte carti din lista necesara colegului @sadang: Prize de pamant Receptia emisiunilor de televiziune in UIF vol. I Receptia emisiunilor de televiziune la mare distanta Scheme si montaje de audiofrecventa (va urma) Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 27, 2022 Partajează Postat Februarie 27, 2022 Mare multzam si din partea mé. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum