Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cărți colecția „Radio și televiziune”

vasile-yo

Postări Recomandate

Bună ziua. Am găsit în „Defectele televizoarelor vol II„ (nr. 101 din colecția Radio TV) lista cărților apărute în cadrul colecțiilor „Radio” și „Radio și televiziune” din 1956 până la sfârșitul anului 1971 și planul de apariție pe 1972. Propun să postăm în acest topic link-urile pentru descărcarea cărților scanate din această colecție. Bineînțeles și cele de după 1972.

Pag 1-2.jpg

Pag 3-4.jpg

Pag 5.tif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sadang

13

• vasile-yo

9

• Napo

8

• PINTI

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Bună ziua. Postez link-ul pentru descărcarea numărului 11 din colecție „Laboratorul radioamatorului” (Hans Mencher -1958). Menționez că am descărcat scanarea cărții de pe un alt site. Aștept și alte link-uri pentru alte cărți din partea Dvs. Propunerea mea este ca încetul cu încetul să avem aici pe acest topic link-urile de descărcare active pentru toate cărțile din această valoroasă colecție. Cu mulțumiri și stimă vasile-yo

https://www.mediafire.com/file/50avehj44w2ignl/Laboratorul_radioamatorului_%28Hans._Mencher%29_%281958%29.pdf/file

Link spre comentariu

Un mic sprijin pentru aceasta intiativa. Si pentru ca o imagine vorbeste cat o mie de cuvinte, va prezint in format grafic cartile din colectia "Radio si Televiziune", in ordinea aparitiei lor.

flbEKWa.jpg

9fhcMBO.jpg

TdzGIFk.jpg

De asemenea, public un fisier index realizat in excel, in care sunt trecute toate cartile aparute in aceasta colectie, in ordinea anului de aparitie.

Daca cineva are sugestii, propuneri sau completari, acestea sun binevenite. Lipsesc multe titluri de carti, acolo unde sunt trecute doar numerele lor, iar sprijinul vostru este necesar si binevenit. Multumesc.

colectia-radio-televiziune.xlsx

Editat de sadang
Link spre comentariu

Cateva carti lipsa din fisierul EXCEL, postat de @sadang, pe care le-am cumparat la momentul aparitiei si le detin in colectia proprie;

- 115   Instalatii de radioemisie... Z.I.Model...1973

- 130  Radio si televiziune. Intrebari si raspunsuri...H.W.Hellyer...1976

- 133  Acest numar de carte apare de doua ori;

-  Tranzistoare. Intrebari si raspunsuri...Clement Brown...1976

-  Selectoare de canale tranzistorizate. Vol.1...Mihai Basoiu...1978

Mai jos atasez o poza cu aceste carti.

JDZoyZA.jpg

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări