Marele Savant Postat Iunie 13, 2021 Partajează Postat Iunie 13, 2021 Salutari! sint curios daca chestiile din foto sint ce cred eu, adica niste pastile de aschiere ceramice si daca se mai folosesc si sint utile la ceva! multumiri! Link spre comentariu
valivoi Postat Iunie 13, 2021 Partajează Postat Iunie 13, 2021 http://www.pyind.com/notre-offre Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 13, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2021 (editat) Multumesc pentru ajutor, dar sincer acuma, mi-a dat si mie prin cap sa vizitez adresa scrisa pe ambalaj! eram curios daca avem colegi care le utilizeaza practic, cit de rezistente/utile sint, alte amanunte practice! eventual cum se fixeaza pe scula si de ce nu, daca este cineva interesat de ele, eu chiar neavind la ce sa le folosesc! asta pentru ca in epoca in care lucram eu in industrie, nu am intilnit acest gen de pastile. Editat Iunie 13, 2021 de Marele Savant Link spre comentariu
valivoi Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 Sunt pastile foarte specializate, de obicei in regim de amator sau atelier mic de prelucrare prin aschiere nu se folosesc.Cele din cutia verde sunt pentru canelare-retezare, cele din cutia albastra sunt pentru strunjire.Nu se folosesc la masini de prelucrat prin aschiere cu jocuri in ghidaje, placutele ceramice sunt sensibile la socuri si vibratii ciobindu-se usor, de aceea nu le folosesc atelierele mici, Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 Sunt curios ce portscula foloseste pastilele alea. Nu-s ceva obisnuit. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2021 Multumesc de info, se pare ca nu sint pentru utilizare obisnuite, am gasit putine informatii despre ele. Le pun linga celelalte zeci de achizitii inutile! cel putin astea nu au fost scumpe. Link spre comentariu
valivoi Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 Cam asa ar arata portcutitul pentru pastilele de strunjit Link spre comentariu
emil.gabor Postat Iunie 20, 2021 Partajează Postat Iunie 20, 2021 Salut, eu folosesc placute ceramice in special pe fonte sau aliaje turnate. Daca sunt turnate in nisip, orice alt cutit nu rezista mai deloc comparativ cu cele ceramice. Nisipul care ramane pe suprafata practic devine o piatra de polizor. Se mai utilizeaza si pe unele aliaje calite dar eu acolo prefer CBN. Nu sunt placute de uz general. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum