paulbt Postat Iunie 13, 2021 Partajează Postat Iunie 13, 2021 (editat) Buna ziua! De vanzare multimetrul din imagini, aproape nou, folosit doar in casa, complet functional, nu a fost abuzat (udat, zgariat, lovit, etc). Caracteristici si optiuni: - display max "10000" cu contrast bun si vizibil din orice unghi - acuratete foarte buna VDC ±(0.09%+2 digiti) - iluminare ecran in doua trepte de intensitate - indicator pt starea bateriilor din el in procente - min/max/avg cu autorange - masuratori relative (delta) in toate scalele - autohold sau hold manual (configurabil din meniu) - autorange sau manual range - tester dioda cu beep la scurtcircuit - meniu de setari (frecventa beep, durata iluminare ecran, temporizare auto-oprire, dc sau ac implicit, etc.), mai multe detalii gasiti in manual format pdf pe google - nu vine insotit de manual printat sau termocupla, ci doar de sonde - fuzibilele din el sunt originale si intacte Pret 800 lei fara taxe de transport. Trimit prin curier cu posibilitate de verificare continut inainte de plata sau predare personala in Iasi. Mai multe detalii prin mesaje sau la telefon 0723 63 23 10 Multumesc de gazduire! Editat Iunie 13, 2021 de paulbt Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 13, 2021 Partajează Postat Iunie 13, 2021 Un aparat de exceptie, am avut si eu unul, acum am U1251B. Se bate de la egal la egal cu Fluke. Link spre comentariu
paulbt Postat August 5, 2021 Autor Partajează Postat August 5, 2021 S-a vandut! Rog moderatorii sa inchida topicul, multumesc din nou pt gazduire! Link spre comentariu
Postări Recomandate