Adrian_BBS Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 salutare din nou.....am si eu o nelamurire.....in timp ce cautam o schema pt un amplificator pe net am intrat pe un forum(nu mai tin minte care) si acolo un user zicea ca poti pune 2 trafuri in serie pt a obtine un voltaj mai mare......intrebarea mea e urmatoarea.....trafurile trebie sa fie la fel?......daca nu am si eu 2 trafuri unul de 2*36V 700W si unul de 2*12V 2A si le-as pune in serie ca sa pot alimenta ceva mai puternic...... Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Trebuie să aibe aceeaşi putere, altfel cel mic se încinge de-l găsesc dracii. Dacă puterea oferită de cel mic îţi este suficientă, poţi să le pui şi în serie. Link spre comentariu
cipcirip Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Nu vei reusi, cu ce ai tu. Daca trafo de 2*12 V avea sectiunile secundar separate, si putea debita un curent comparabil cu primul traf, ar fi mers inseriate dar asa nu; infasurarile de 12 v vor trebui sa suporte curentul maxim ,,supt`` din trafo mare... Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat Octombrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2007 asa ma gandeam si eu dar am zis sa cer si parerea altor persoane Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum