Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung ue32j4500aw

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

sant ceva componente smd ce trebuiesc mutate,sant notate pe placa daca nu  sigur pe schema ,cu fhd si hd ,s.a mai discutat despre un samsung si aceasta modificare,la vremea aceea am contrazis prin faptul ca trebuie si soft potrivit,dar dupa spusele celui ce ,,a reusit,,pana la urma singura buba a fost imaginea rasturnata ce sa rezolvat din service menu.tot cineva de pe forum l-a ajutat

Link spre comentariu
3 hours ago, POLAKU2002 said:

Chiar nu a facut nimeni aceasta modificare?am schimbat fizic conectorul dar nu afiseaza nimic....sigur este ceva de modificat pe placa...

N-ai pentru ce sa schimbi conectorul lvds doar atunci daca pune-ai un ecran FHD, pune conectorul original la loc si uitate bine cu lupa pe placa, ca undeva ar trebui sa scrie HD to FHD, acolo se face mutarea rezistorului pentru HD, la unele placi se muta doar un rezistor, la altele 2 rezistori, asa ca uitate bine pe ambele placi cea trasnita HD si cea noua FHD si vezi ce rezistori trebuie inversati, schema electronica pentru tv-ul tau nu exista nici macar cu bani....

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Probabil ca conectorul difera unul de celalalt si din aceasta cauza trebuie schimbat

Acum am inteles despre ce este vorba dupa ce am vazut niste poze pe net cu cele 2 variante de placi, e vorba despre inlocuirea conectorului mufa de pe placa de baza, e si normal ca trebuie schimbat obligatoriu deoarece placa originala HD are conector cu 30 pini, iar cealalta placa FHD are conector cu 51 pini...initial am crezut ca e vorba de schimbarea panglici lvds.....greseala mea...:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
17 minutes ago, POLAKU2002 said:

Multumesc tuturor functioneaza perfect...linga finalul audio este un rezistor de 4,7k de mutat....

OK bine ca l-ai rezolvat, acum ca sa fie topicul complet si cu inteles deplin, spune si ce marcaj are pe placa acel rezistor sau pune o poza. 

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări