adi37male Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Buna ziua , intreb pe cineva care a mai curatat sau schimbat ceva piese in interiorul unei carcase a unei masini de tocat carne TEFAL . Am observat ca are foarte multa mizerie in interior carcasei si m-am apucat de desurubat cele 4 suruburi care fizeaza carcasa . Problema a aparut ca m-am chinuit sa curat pe sub motor fara sa mai desfac nimic altceva . Nu am mai stiut ce si cum sa mai fac sa pot curata carcasa pe care este fixat corpul si motorul. Apoi cand sa pun capacul carcasei la loc nu am mai putut . Stie cineva de aici , care-i secretul acestei TEFAL ? https://drive.google.com/file/d/15woKGs85aQ6xaNCbIVBFZCTAmAMAf1RZ/view?usp=sharing Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Păi aia numai tu poţi vedea!O poziţionezi şi vezi unde ţine...Mai ai şi urechile de plastic care trebuie ajutate să intre. Dacă n-ai schimbat poziţia motorului trebuie să intre.După cum văd de sus în jos. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Eu parcă îmi amintesc că la una din asta a trebuit să dau jos butonul de pe carcasă ca să pot s-o montez la loc.Apoi am presat butonul la loc... Link spre comentariu
adi37male Postat Iunie 12, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Domnule daca ai sti cat m-am chinut sa pun carcasa la loc . Asa este , trebuie dat butonul jos ca sa poti monta carcasa la loc . Doar ca vroiam sa mai stiu cum se desface motorul si transmisia de pe carcasa . Ca sa o speli pe sub motor , a fost un chin. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Ar trebui să aibă nişte şuruburi ascunse în partea de jos a carcasei.Dacă ai pune o poză cu acea zonă, poate am vedea ceva...maşina pe care am avut-o la reparat a fost a unui coleg, din păcate nu m-am gândit să fac poze cu etapele demontării. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum