Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Усилитель

1

Top autori în acest subiect

Fain lucrat, tuburile ecranate ........Partile puse mai "aerisit "una fata de alta.....Cu toate ca sunt date ca echivalente 7025 =ECC83 , 

constructiv sunt putin diferite ,7025 suna mult mai bine si are si zgomot de fond  mai mic,si hum mai mic.Sunt tot mai greu de gasit ( si tot mai scumpe...)

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 ore, Усилитель a spus:

Fain lucrat, tuburile ecranate ........Partile puse mai "aerisit "una fata de alta.....Cu toate ca sunt date ca echivalente 7025 =ECC83 , 

constructiv sunt putin diferite ,7025 suna mult mai bine si are si zgomot de fond  mai mic,si hum mai mic.Sunt tot mai greu de gasit ( si tot mai scumpe...)

Am făcut teste cu ECC83, 12AX7, diferite mărci, nu se compară cu 7025, la ieșire preul are hiss mult mai mare cu ECC83, 12AX7. 

Singurul tub cu care 7025 stă pe aceași treaptă este ECC803. 

Fac aceste preamplificatoare cu 7025 pentru că de curând am pus mâna pe 60buc 7025 RCA. 

Pe vremuri 7025 a fost folosit și în amplificatoarele Fender, tot pentru că aveau zgomot foarte mic. 

https://www.tdpri.com/threads/modified-fender-twin-reverb-ab763-schematic-am-i-doing-this-right.983070/

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări