Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Generator de semnal Rhode & Schwarz SMS

rotten

Postări Recomandate

Salutare

A cam venit momentul sa ma despart de bestie: "Rhode & Schwarz SMS" (trebuie sa imi restrang spatiul dedicat, si dihania imi ocupa jumatate din birou)

E varianta cu dublorul de frecventa instalat - acopera gama 0.4-1040MHz.

Unitatea vine cu un TXCO "din fabrica", dar poate primi din exterior o referinta de 10MHz

De asemenea, vine cu documentatie completa - manual de utilizare, teoria functionariia si scheme - le-am scanat pe toate in format "mare" - le puteti gasi aici : documentatie_format_electronic

Aparatul a fost cumparat de pe ebay acum ~ 10 ani ca "asa cum e in poze" - condensatorii din partea de alimentare explodati (la propriu), carcasa curata si a fost livrat cu manerul partial avariat (niste capace de plastic care s-au spart, se pot lipi cu putina atentie, dar nu am avut nevoie de el)

I-am inlocuit condensatorii (electrolitici in carcasa de bachelita - majoritatea fisurati / descolorati ), mai putin un condesator care face parte dintr-o bucla PLL - la momentul respectiv nu am avut curaj sa umblu acolo.

Aici gasiti lista cu tot ce am inlocuit - numele de pe schema si componenta aleasa: componente_inlocuite

Nu am umblat la front panel deoarece un surub pare intepenit. Ar cam trebui o picatura de deoxit in butoane - unele incep sa dea semne de oxidare.

Aici aveti poze cu toate modulele interne(site personal, sper sa nu fie considerat spam/reclama): http://ealex.ro/archives/518

As prefera ridicare personala din Bucuresti - unitatea e foarte grea (spre 20kg).

Daca e cineva interesant, astept un mesaj aici / pe PM

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rotten

2

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@dan cod - imi cer scuze, le atasez in aces post (am facut aceeasi greseala si data trecuta)

O sa revin cu cateva poze de ansamblu maine - momentan nu sunt la "atelier" si nu am nici o sansa sa ajung azi.

Pozele curente sunt din "arhiva"

Pret - ~400 euro (cu atat l-am luat acum muuuuult timp)

front_pannel.jpg

top_view.jpg

bottom_view.jpg

Editat de rotten
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări