rotten Postat Iunie 11, 2021 Partajează Postat Iunie 11, 2021 Salutare A cam venit momentul sa ma despart de bestie: "Rhode & Schwarz SMS" (trebuie sa imi restrang spatiul dedicat, si dihania imi ocupa jumatate din birou) E varianta cu dublorul de frecventa instalat - acopera gama 0.4-1040MHz. Unitatea vine cu un TXCO "din fabrica", dar poate primi din exterior o referinta de 10MHz De asemenea, vine cu documentatie completa - manual de utilizare, teoria functionariia si scheme - le-am scanat pe toate in format "mare" - le puteti gasi aici : documentatie_format_electronic Aparatul a fost cumparat de pe ebay acum ~ 10 ani ca "asa cum e in poze" - condensatorii din partea de alimentare explodati (la propriu), carcasa curata si a fost livrat cu manerul partial avariat (niste capace de plastic care s-au spart, se pot lipi cu putina atentie, dar nu am avut nevoie de el) I-am inlocuit condensatorii (electrolitici in carcasa de bachelita - majoritatea fisurati / descolorati ), mai putin un condesator care face parte dintr-o bucla PLL - la momentul respectiv nu am avut curaj sa umblu acolo. Aici gasiti lista cu tot ce am inlocuit - numele de pe schema si componenta aleasa: componente_inlocuite Nu am umblat la front panel deoarece un surub pare intepenit. Ar cam trebui o picatura de deoxit in butoane - unele incep sa dea semne de oxidare. Aici aveti poze cu toate modulele interne(site personal, sper sa nu fie considerat spam/reclama): http://ealex.ro/archives/518 As prefera ridicare personala din Bucuresti - unitatea e foarte grea (spre 20kg). Daca e cineva interesant, astept un mesaj aici / pe PM Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 11, 2021 Partajează Postat Iunie 11, 2021 Poze reale și preț. Asa spune regulamentul. Link spre comentariu
rotten Postat Iunie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 (editat) @dan cod - imi cer scuze, le atasez in aces post (am facut aceeasi greseala si data trecuta) O sa revin cu cateva poze de ansamblu maine - momentan nu sunt la "atelier" si nu am nici o sansa sa ajung azi. Pozele curente sunt din "arhiva" Pret - ~400 euro (cu atat l-am luat acum muuuuult timp) Editat Iunie 11, 2021 de rotten Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum