Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mixer Yamaha Stagepas 300

maxente

Postări Recomandate

Va salut

Am nevoie de o schema la partea de amplificare a acestui mic mixer. Schema mixerului am gasit-o aici, dar se mai gaseste si pe elektrotanya. Probema e ca nu este data si schema modulelor de amplificare clasa D. Modulele vin plantate vertical pe placa de alimentare si se vede clar ca sunt facute de ''altcineva'' pentru Yamaha.

Rog pe cineva daca are cumva si schema modulelor de amplificare sa o posteze aici.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• KISS

4

• maxente

3

• hpavictor

1

Top autori în acest subiect

Nu cred ca sunt la fel modulele de la stage 500(Yamaha WJ337101) cu 300 (Yamaha AAX6207R). Citeste manualul service de la stage 300, scrie acolo ce module sunt. Sunt curios daca le repari...observ ca nu le recunosti fizic, deci le intalnesti prima data.

Link spre comentariu

Schema electrica si apropate cam toate comonentele sunt la fel, difera tensiunea de alimentare, finalii mosfet bobina de iesire si condensatirul dupa bobina la varianta 500

Editat de maxente
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări