maxente Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Va salut Am nevoie de o schema la partea de amplificare a acestui mic mixer. Schema mixerului am gasit-o aici, dar se mai gaseste si pe elektrotanya. Probema e ca nu este data si schema modulelor de amplificare clasa D. Modulele vin plantate vertical pe placa de alimentare si se vede clar ca sunt facute de ''altcineva'' pentru Yamaha. Rog pe cineva daca are cumva si schema modulelor de amplificare sa o posteze aici. Multumesc. Link spre comentariu
KISS Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Sunt Philips etajele finale, am eu schemele Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 Am gasit schema in modelul Stagepas 500. Modulele sunt facute de Hypex licentiati de Phillips. Amplificatorul e de fapt UcD-ul facut de Bruno Putzeys din cate vad. Link spre comentariu
KISS Postat Iunie 11, 2021 Partajează Postat Iunie 11, 2021 Nu cred ca sunt la fel modulele de la stage 500(Yamaha WJ337101) cu 300 (Yamaha AAX6207R). Citeste manualul service de la stage 300, scrie acolo ce module sunt. Sunt curios daca le repari...observ ca nu le recunosti fizic, deci le intalnesti prima data. Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 (editat) Schema electrica si apropate cam toate comonentele sunt la fel, difera tensiunea de alimentare, finalii mosfet bobina de iesire si condensatirul dupa bobina la varianta 500 Editat Iunie 11, 2021 de maxente Link spre comentariu
KISS Postat Iunie 11, 2021 Partajează Postat Iunie 11, 2021 Originalul este UCD-S200. Schema o gasesti pe net. Iar, data viitoare, invata sa citesti un manual service. Link spre comentariu
KISS Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Asta e clip_ul postat ieri pe diyaudio de jtwrace . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum