balcometz_dan Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 (editat) Daca ma poate ajuta cineva cu schema electronica a modulului combinei beko,sau cu valorile rezistentelor r1o,11 ,14, condensator c15 si triac tr2 Editat Iunie 10, 2021 de balcometz_dan Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Eu aş zice să cauţi o placă second sau nouă,dacă merită combina.În mod normal zona afectată s-ar decupa şi s-ar lipi o plăcuţă cablaj.Dificilă operaţiune...Aş zice că şi optocuploarele de lângă arsură sunt duse. Cum de s-a putut întâmpla aşa ceva,adică pe zonă întinsă?Condens? Link spre comentariu
balcometz_dan Postat Iunie 10, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 La un picior de la tr2, triac cred,lipitura proasta si efectiv a luat foc cablajul.Am decupat portiunea ,am si foto cablaj dar nu am valorile la rez. cond.si ce triac a fost.Rezistentele sau intrerupt de la foc. Link spre comentariu
balcometz_dan Postat Iunie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 Am pus valori de 100ohmi si c de 10 nf si se pare ca functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum