Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vechituri redivivus

MifTy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MifTy

2

• Blind

2

Top autori în acest subiect

... cred ca eram prea obosit luni seara cand l-am facut.... puteam sa jur ca eram la software!!! :smt005

Daca vrei Norton Commander spune-mi si ti-l trimit, il mai am salvat pe un cd din cate imi aduc aminte... :yawinkle:

am NC-ul... dar merge cam ciudat pe xp, asa ca utilitatea lui tinde glorios spre 0!!!am auzit de un NC4win(95), si mi se pare ca-l am... mi se pare!!!incolo... acum ca stiu ca exista mc de windows, ia sa vedem cum e...si da, MC chiar e o clona de NC pentru linux... evident ca stie in plus lucruri specifice consolei linux... ca penru asta a fost conceput...io am amintit de ndc pentru ca e facut de o parte a lui rit labs, adica autorii lui DOS Navigator, pentru cine-l mai tine minte...(daca n-ati vazut doi tocilari luandu'se de par pe tema: care-i mai tare, DOS Nav sau NC, n-ati vazut nimic!!!) :smt005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări