MifTy Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 nu, nu jocuri, ci utilitare!!! de pildă, mi-a fost dor de bătrânul NC, iar TotalCommander e prea "windows" pentru gustul meu... aşa că am dat peste Necromancer's Dos Navigator care... eh... cum era fraza aia... "cal bătrân şi nostalgic"... :goodman: Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Daca vrei Norton Commander spune-mi si ti-l trimit, il mai am salvat pe un cd din cate imi aduc aminte... :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Eu nu am apucat sa folosesc asa ceva, insa dupa cum scrie pe wikipedia, se pare ca este o clona a norton commander...prea tare :yawinkle: http://en.wikipedia.org/wiki/Midnight_Commander Later edit: Nu-i statea mai bine topicului astuia la software? :snakeman: Link spre comentariu
MifTy Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 ... cred ca eram prea obosit luni seara cand l-am facut.... puteam sa jur ca eram la software!!! :smt005 Daca vrei Norton Commander spune-mi si ti-l trimit, il mai am salvat pe un cd din cate imi aduc aminte... :yawinkle:am NC-ul... dar merge cam ciudat pe xp, asa ca utilitatea lui tinde glorios spre 0!!!am auzit de un NC4win(95), si mi se pare ca-l am... mi se pare!!!incolo... acum ca stiu ca exista mc de windows, ia sa vedem cum e...si da, MC chiar e o clona de NC pentru linux... evident ca stie in plus lucruri specifice consolei linux... ca penru asta a fost conceput...io am amintit de ndc pentru ca e facut de o parte a lui rit labs, adica autorii lui DOS Navigator, pentru cine-l mai tine minte...(daca n-ati vazut doi tocilari luandu'se de par pe tema: care-i mai tare, DOS Nav sau NC, n-ati vazut nimic!!!) :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum