cipcirip Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Buna seara. Are cineva schema amplificatorului Monacor PA 980 ? Multumesc. Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 12, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Nimeni, nimic ? Ghinion... Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 12, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 A functionat cam 5 ani pe 2.6 ohmi pe iesirea de 4, la volum lejer; la un moment dat clientul a mai pus un difuzor si a mai mers 5 minute. La prima vedere a crapat un LM317; mai mult nu am sapat, deocamdata; nu am timp. Voiam o schema sa ma dumiresc de ce a cedat LM317. Sunt, cred, 10-12 finali si nu cred ca au suferit, amplificatorul era doar caldut. Multumesc. Link spre comentariu
KISS Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Daca tot umbli in el, vezi ca au probleme cu semireglabilii de bias, imbatranesc si nici nu sunt cine stie ce firma. Ar fi bine sa-i schimbi cu multi_tura si reglezi bias_ul atat cat sa nu distorsioneze (crossover) la nivel mic. Schema exacta n-am nici eu, dar cauti pe electrotanya ''Monacor PA'' si sunt scheme asemanatoare. Ori ''Stage line'' cum numesc acum chinezariile. Link spre comentariu
cipcirip Postat Iunie 12, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum