tiberiu2006 Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Pentru o persoana mai amarata, am reusit sa resuscitez un laptop, insa se pare ca display-ul este pe duca. Daca are cineva disponibil un display LTN156AT30, 15,6 inch, 40 de pini, il rog sa spuna un pret. Multumesc anticipat Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 ce probleme anume face displayul? display e posibil sa am eu poate exact acelasi model, unul compatibil,mai pe seara sau maine dimineata verific,trebuie sa desfac laptopurile pret in privat Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 scuze acum am vazut ca este slim,mai rar la mine,dar verific Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Iunie 9, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 Cam asa ceva arata: Pe monitor extern se vede ok, si pe vga si pe hdmi. Inca se mai poate lucra pe el. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 pai si pe display? multe laptopuri au defect cipset video(trebuie reball,relipit) dar merg pe monitor extern,am intalnit zeci de bucati,precum si smenari ce vand doar partea de jos a laptopului,motivand ca au aruncat restul,dar de fapt e video defect Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Iunie 9, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 da, captura de ecran a iesit ok. O sa fac o poza sa se vada defectul. Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Iunie 10, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 Am zis ca fac o poza cu ecranul: Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 (editat) dupa cum banuiam,pare defect video,nu de display,incercati sa curatati conectorii display si cablu ,eu unul zic sa mergeti la un service laptop pentru un verdict sigur,nu cred ca va costa nimic sa va spuna ce e defect si un pret de reparatie,si daca e displayul si nu va convine pretul lor ,dati-mi de veste,e posibil ca fara driver video ,imaginea sa fie cat de cat ok.nu de alta dar nu cred ca va convine sa platiti un display,plus transport si sa nu rezolvati nimic Editat Iunie 10, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Windows Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 Pare ca nu face contact bine cablul LVDS cu mufa display-ului, nu am avut nici un laptop in service cu defect de placa video care sa afiseze asa. Sau cablu LVDS intrerupt, de obicei in zona balamalei. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 14, 2021 Partajează Postat Iunie 14, 2021 (editat) ati incercat sa dezinstalati driverul video,la multe imaginea devine ok fara driver,chiar si la apple daca instale vin 10, Editat Iunie 14, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Iunie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2021 Multumesc pentru recomandari. Abia peste doua saptamani voi mai avea acces la laptop-ul cu pricina. Link spre comentariu
Postări Recomandate