Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar display laptop Lenovo G500s

tiberiu2006

Postări Recomandate

Pentru o persoana mai amarata, am reusit sa resuscitez un laptop, insa se pare ca display-ul este pe duca.

Daca are cineva disponibil un display LTN156AT30, 15,6 inch, 40 de pini, il rog sa spuna un pret.

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tiberiu2006

5

• iuliantv

5

• Windows

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ce probleme anume face displayul?

display e posibil sa am eu poate exact acelasi model, unul compatibil,mai pe seara sau maine dimineata verific,trebuie sa desfac laptopurile

pret in privat

Link spre comentariu

pai si pe display?

multe laptopuri au defect cipset video(trebuie reball,relipit) dar merg pe monitor extern,am intalnit zeci de bucati,precum si smenari ce vand doar partea de jos a laptopului,motivand ca au aruncat restul,dar de fapt e video defect

Link spre comentariu

dupa cum banuiam,pare defect video,nu de display,incercati sa curatati conectorii display si cablu ,eu unul zic sa mergeti la un service laptop pentru un verdict sigur,nu cred ca va costa nimic sa va spuna ce e defect si un pret de reparatie,si daca e displayul si nu va convine pretul lor ,dati-mi de veste,e posibil ca fara driver video ,imaginea sa fie cat de cat ok.nu de alta dar nu cred ca va convine sa platiti un display,plus transport si sa nu rezolvati nimic

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Pare ca nu face contact bine cablul LVDS cu mufa display-ului, nu am avut nici un laptop in service cu defect de placa video care sa afiseze asa. Sau cablu LVDS intrerupt, de obicei in zona balamalei.

Link spre comentariu

ati incercat sa dezinstalati driverul video,la multe imaginea devine ok fara driver,chiar si la apple daca instale vin 10,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări