franzm Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Fenomenul a fost analizat la Celestion folosind interferometria laser. Vedeti de exemplu fig. 2-27 de la pag. 88 în cartea de aici. Câte ceva gasiti si sub denumirea de cone breakup. Link spre comentariu
ex.escu Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Filmulete nu cred sa gasiti usor pentru ca nimeni nu prea "da din casa" ce nu le convine...in brosura amintita anterior gasiti 3 poze sugestive cu comportarea difuzorului la 600, 800, si 1000hz, folosind in 1976 interferometria laser ( Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 9, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 Pacat ca-i in germana cartea pt ca pare foarte interesanta. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Si mai interesant e volumul doi. Încercati D'Appolito si Vance Dickason. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 9, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 Acum 23 minute, franzm a spus: Si mai interesant e volumul doi. Încercati D'Appolito si Vance Dickason. Poti pune niste link-uri? Merci! Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Pe moment n-am la îndemâna decât Dickason. D'Appolito cred ca-l gaseste Gogu iar Schwamkrug/Roemer nu l-am gasit decât pe hârtie. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 19, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2021 Nici un link cu filmulețe? Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2021 Nimeni? Nimic? Link spre comentariu
Shambala Postat Iulie 25, 2021 Partajează Postat Iulie 25, 2021 Lumea se grabeste sa plece in concedii ca vine din urma covidul [iarasi]. Poate mai la toamna Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 22, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2021 Acum s-a intors lumea din concedii sau vrea iar sa plece? Nu a mai gasit nimeni nici un filmulet? Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 27, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Nimeni nu se mai uita pe YouTube la chestii mai serioase? Lasati in pace filmuletele cu free energy ca nu exista asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum