Vizitator dompo Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 SalutStie cineva de unde pot sa cumpar cartea lui Vasile Surducan "Microcontrolere pt. toti"?Multumesc? Link spre comentariu
Bamse Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Sal :smt006 ! .. am cautat si eu cartea si nu am dat de ea .. daca vrei sa te apuci de programat Picuri ia manualul la un limbaj de programare gen ProtonBasic si vei gasi in el toate explicatiile de care ai nevoie si bineinteles cataloagele de la MICROCHIP spor la programare :smt006 Link spre comentariu
XName Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Salve, si eu am cautat aceasta carte la inceput dar am dat peste acest link. Prezinta introducerea in microncontrerele PIC, si mai precis cu PIC16F84 http://www.mikroe.com/ro/product/books/PICbook/picbook.htm Din cate stiu, postarea de linkuri nonRO e permisa Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 SalutStie cineva de unde pot sa cumpar cartea lui Vasile Surducan "Microcontrolere pt. toti"?Multumesc? Cu acceptul autorului , pot sa-ti trimit in format electronic , cartea -Scanata . Avand in vedere ca nu s-a mai editat , si nici exemplare mai vechi nu mai sunt pe piata . Contacteaza-l , posteaza acceptul si eu ti-o trimit prin email. Link spre comentariu
XName Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Si eu as dorii o copie, cu promisiunea ca nu o fac publica, just to learn Link spre comentariu
Bamse Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 .. Si eu vreau cartea !!! :tonqe: Link spre comentariu
Vizitator dompo Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 SalutBird i-am trimis un mail d-nului Vasile Surducan si astept raspuns.Oricum, iti multumesc pt. pentru intentia ta.In caz ca imi da acceptul, cum pot sa-l postez? Link spre comentariu
mishy Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Si mie mi-ar trebui cartea :smt003 Link spre comentariu
Bird Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Si mie mi-ar trebui cartea :smt003 Daca , domnul Vasile S. o sa fie de acord , eu o trimit la toti cei ce o doresc ! Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Am vorbit eu acum 2-3 luni cu domnul Surducan, a scos-o in format electronic, dar costa cam 35 ron din cate imi amintesc, e in pdf si e protejata prin parola :yawinkle: Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 21, 2008 Administratori Partajează Postat Iunie 21, 2008 Atentie !!!Voi vorbiti aici despre incalcarea legii dreptului de autorDaca sa scos cartea si in format electronic trebuie sa o cumparati Autorul cartii este user pe forum si puteti sa-i lasati in PM sa va vanda carte memberlist.php?mode=viewprofile&u=5839 Link spre comentariu
cioarga Postat Iunie 21, 2008 Partajează Postat Iunie 21, 2008 Vreau si eu cartea , va rog frumos , daca se poate :prayer: Link spre comentariu
Postări Recomandate