Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme imagine led Samsung ue40D5000pw

poplex22

Postări Recomandate

Acum 53 minute, poplex22 a spus:

deci spuneti ca pot sa-l " rad " iar celelalte ar fi ok. ?

ioar rama peste ecran este metalica

dupa cum am spus am mai facut,la display sharp ,auo ,o alta ciudatenie ,,lcd,, de 28 inch,si a mers,eram gata sa fac si pe modelul dv dar ciudatul nu mai face figuri,dupa cum v-am trimis video s-au poze in privat aveam acelasi display si tv.

dar mai bine vorbiti cu clientul,,domnule ,,displayul dv e defect,sant 2 variante ,alt display,sau sa incerc repararea lui,dar exista riscul sa iasa mai prost,sa se defecteze de tot,ori la bal ori la spital

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

8

• iuliantv

6

• sergionel

4

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

va multumesc dle. Iulian, am facut cea ce dvs. ati propus si a dat rezultate !, au mai ramas doar citeva dungi orizontale in jumatatea superioara afectata, cu putina indulgenta imaginea poate fi urmarita ok. !

Link spre comentariu
Acum 53 minute, poplex22 a spus:

va multumesc dle. Iulian, am facut cea ce dvs. ati propus si a dat rezultate !, au mai ramas doar citeva dungi orizontale in jumatatea superioara afectata, cu putina indulgenta imaginea poate fi urmarita ok. !

pai si alea pot fi scoase,daca se curata bine locul unde au fost lipite driverele,cu un pai de chibrit si cu alcool,stiu ca si la mine erau prezente daca nu curatam bine,dupa care lasam cateva secunde sa se usuce si dadeam cu oja,ca acel loc sa nu poata fi afectat de condens sau alte ghinioane,acele trasee raman expuse dupa smulgerea driverelor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări