validae Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Am pe masă un tv luat de o cunoştinţă din Metro acum trei ani, Smart Tech Le32D11 care nu mai are iluminat. L-am desfăcut şi are două barete a câte 7 leduri de 3V cu lungimea de 598mm şi mufa cu doi pini între ledurile 2 şi 3. Un singur led e crăpat, chiar l-am depistat vizual, privind bareta dintr-o parte, ledul defect e negru.Nu aş schimba doar ledul, că nu vreau să vină iar după câteva luni cu el defect. Problema e că nu găsesc decât la turci această baretă, la chinezi durează prea mult, am încercat şi la Electronic Service Shop şi nu au, dar pot aduce doar la comandă de minim 10 seturi.Cum nu repar decât ocazional, nu-mi permit luxul ăsta. Au o singură baretă asemănătoare, dar cu dimensiune diferită între leduri şi lungime totală mai mică şi asta ar însemna să tai bareta în bucăţi şi s-o asamblez modular cu fire. Ar merge, dar parcă n-am chef de migălit în condiţiile în care e 100 Lei setul, plus transportul. Acum vine întrebarea : Cei care aţi primit astfel de televizor la reparat, aţi găsit vreun tip de baretă compatibil ca dimensiuni şi parametri şi care ar fi acesta ? Sau dacă aţi găsit originalul, unde se găseşte ? Pun mai jos poze cu seriile baretelor şi a display-ului: Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Intreaba la Don. Badila si iti da leduri Link spre comentariu
validae Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Poate nu ai înţeles cerinţa topicului, eu caut barete originale sau compatibile.Nu schimb leduri că nu mai am răbdare şi nici nu trăiesc din depanare.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Am inteles, dar problema este ca nu se gasesc barete si atunci trebuie sa treci de nevoie la schimbatul ledurilor, poate adunce barete Domn. Badila Link spre comentariu
validae Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Atunci un număr sau link spre magazinul domnului (prin MP) poţi să-mi dai ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Oferta este aici, este tot ce trebuie, pe dânsul il stie marea majoritate din colegi, poate mai are nevoie cineva de aceasta oferta https://files.fm/u/89akw8te4 Link spre comentariu
validae Postat Iunie 8, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2021 Mersi, se pare că am găsit nişte barete compatibile cu cele din tv-ul din titlu în ofertă la poziţia 146. Rămâne să-mi confirme că sunt ce trebuie.... Acolo sunt date ca 180 DT0-32D900-0H sau HL-00320A28-0701S-04. Ceva diferă la ele, dar sper să fie măcar egală distanţa între leduri şi diametrul lentilelor. Link spre comentariu
tly Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 La 08.06.2021 la 3:22, validae a spus: Acolo sunt date ca 180 DT0-32D900-0H sau HL-00320A28-0701S-04. Ceva diferă la ele, dar sper să fie măcar egală distanţa între leduri şi diametrul lentilelor. Salut, Cum a decurs in final operatia ? Intreb ca sunt exact in aceeasi situatie. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 7, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Am cumpărat de la dl. Bădilă baretele şi s-au potrivit.Oferta e aici cu numărul de telefon la care faceţi comanda pe WhatsApp. Recomand să puneţi poză clară a codului original al baretelor şi al baretei întregi. https://ro.scribd.com/document/475739423/Oferta-leduri-si-barete-backlight-august-2020-pdf Link spre comentariu
tly Postat Decembrie 10, 2022 Partajează Postat Decembrie 10, 2022 Multumesc pentru info. Totul a fost OK. Singura diferenta ce am observat-o intre cele doua coduri consta in pozitia conectorului de alimentare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum