Crisan Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Bună ziua! Mi-am montat pe mașină o navigație android, problema este când vorbesc la telefon cu navigația montata se aude în fundal un zgomot de bormașină, când scot navigația din locaș se aude bine, care ar fi problema?sau știți pe cineva în Cluj care se pricepe? Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 NU se cred ca se complica nimeni cu astfel de "probleme" cu o navigatie chinezeasca. Link spre comentariu
Crisan Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 (editat) Dar. Cred ca este un pin de la cablurile audio ale masini Editat Iunie 7, 2021 de Crisan Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Nu cumva are cooler și când îl pui la loc firele se ating de el? Link spre comentariu
Crisan Postat Iunie 12, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2021 Acum 8 ore, dan cod a spus: Nu cumva are cooler și când îl pui la loc firele se ating de el? Nu știu dar puteți sa ma ajutați sau un nr în cluj? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 12, 2021 Partajează Postat Iunie 12, 2021 Nu știu în Cluj pe nimeni Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum