aurel70 Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Daca mai sunt si alte sugestii despre aceste boxe Jamo/Itt sunt binevenite. Am boxele Grundig M800, care suna foarte bine dar acestea mi-ar putea ucide Telefunken-ul (4 ohmi... Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 (editat) Boxele arata fain dar eu nu le-as lua fara sa le ascult chiar daca eu personal imi mai pot baga si ghearele prin filtre. La pretul ala trebuie sa fie perfecte. Editat Iunie 7, 2021 de sesebe Link spre comentariu
aurel70 Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Intr-adevar, pretul are oleaca de piper...mai greu cu ascultatul, distanta mare....Daca ar avea si un SPL proportional cu distanta, ar merita! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 (editat) Uita de SPL. Orice este mai sus de 87db este ok. Sa nu te astepti la un SPL de boxe pt tuburi ca sigur nu are unul asa de ridicat. Daca suna bine sa stii ca nu-i un pret chiar asa de piperat dar cum ziceam trebuie sa fie in stare perfecta, si vizual si auditiv. Editat Iunie 7, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Nu am sugerat nimanui Jamo-urile din linkuri,. Au fost niste exemple ilustrative ca sa vedeti de unde vine renumele firmei. Boxele ITT arata interesant. Daca sunt in stare perfecta, ramane sa accepte vanzatorul sa le ambaleze suficient de bine pt a rezista riscurilor transportului. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Aurel, dacă vrei boxele alea de la Oradea mai bine le ridici personal și cu ocazia asta le poți și asculta. Eu nu am intredere într-un transportator ca le poate duce fără sa le strice vre-un colt sau muchie. Doar cu o ambalare foarte voluminoasa sint șanse sa scape întregi. Ai putea sa faci un mic concediu prin vestul tarii și sa iei la întoarcere și boxele. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Acum 7 ore, aurel70 a spus: Salutare! Da....dar ati sugerat ceva prea SF pentru mine....Eu as vrea boxe de 8 ohmi pentru un Telefunken HA 870 si am mai pus ochii pe niste ITT IF 1-130 (bas de 25cm, 8 ohmi, bas reflex, banda reprodusa destul de buna, dar ma intereseaza si SPL, care nu am aflat ce valoare are.Multumesc inca o data. Stima! Impedanța incintei este variabilă, de asta scriu unii pe incinte 4...8 ohmi, poate găsești specificații ale incintelor, unii mai dădeau grafice cu variația impedanței în funcție de frecvența și SPL la anumite frecvențe. Dacă locuiești la bloc și ai o sufragerie de 16...18mp, poți folosi acel amp, nimeni nu ascultă muzică să îi dea sângele pe urechi. Link spre comentariu
aurel70 Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Salutare , din nou! Am scris mesaj vanzatorului si le lasa la 500. Acum ,daca vanzatorul e serios si pozele sunt cele reale, cu ceva polistiren s-ar rezolva ambalarea. Inca nu am luat decizia de cumparare, dar ma cam gadila sa le iau. Par a avea suspensie din cauciuc, nu din spuma. @viobio, nu am descoperit prea multe detalii despre aceste itt-uri sunt multe pe hifi-wiki, dar despre ele nu. Multumesc tuturor pentru opinii. @Shambala, am inteles intentia dvs cu boxele din link-uri, care este buna. Stima Link spre comentariu
arcgotic Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Am auzit acum multi multi ani modelul asta, https://www.jamo.com/products/x550 Si am ramas impresionat la acel moment. Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 (editat) Poate ca suna bine , parerea mea este ca 2 buc dif de 165 din Jamo x550 nu suna ca unul de 25cm.....( ce nu-mi place la Jamo = niciunde pe net ,nici la fabricant nu da frecventa de jos....) Ar trebui puse una langa cealalta, ( ok 2m ) pt un "meci ".... Eu zic ca la pretul de 500, ITT acela este o buna alegere Oricum parerea mea ramane ,boxele incep cu dif de bas de la 10 toli....chiar daca cu artificii ,se pun mai multe mai mici ,hornuri ,bas reflex , etc , se incearca obtinerea unui bas intens , mie mi se pare un pic "tuse seaca "..... Editat Iunie 7, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Cele doua boxe cu tot cu ambalaj (si trebuie pus musai si intre ele) vor genera un colet destul de voluminos. Sa stiti ca nici o firma de transport nu garanteaza ca un colet nu va fi scapat din brate. In general este bine sa te asiguri ca produsul este atat de bine ambalat incat va suporta o cadere de la 1-1,5m, pe colt, pe beton. Treaba mai dificila la boxe. Ultima oara cand am cumparat boxe expeditorul a acceptat sa le ambaleze dublu (folie cu bule, polistiren de 3cm, cutie de carton gros, iar polistiren de 3cm si inca o cutie de carton gros). Din pacate volumul a crescut mult si au rezultat doua colete, asa ca am platit transportul la curier cca 30% din pretul marfii Link spre comentariu
aurel70 Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Ce nu am bagat de seama la ITT -uri, ce fel de suspensie au...cauciuc, spuma..eu cred ca ar fi de cauciuc. Cat de norocos ar trebui sa fiu...! Voiam sa spun de noroc la transport si la marfa, vanzatorul (cum altfel?) spune ca sunt OK Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 (editat) Poti sa-l intrebi pa vanzator de suspensii ....de obicei se scapa coletele mici ,care sunt aruncate.....La noi la Fan am vazut ca au banda rulanta pt incarcarea in duba ...La boxe nu e asa mare pericol , colturile trebuie protejate.Difuzoarele nu patesc nimic , eu am vandut si tuburi "lampi "scumpe ,nu au fost probleme . Pe vremea aceea in marea majoritate se folosea cauciuc sau panza cauciucata . Din ce vinde tipul ,astea mi se par cea mai buna alegere pret /calitate. Fiind bas reflex ,basul asi da drumul la volum mai mic ,eu zic ca este o alegere buna pt ampliful Telefunken . Editat Iunie 7, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
aurel70 Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 Multumesc mult pentru sfaturi, in seara asta iau decizia. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Iunie 7, 2021 Partajează Postat Iunie 7, 2021 Sa-mi fie iertata intruziunea, dar cutiile se mai pot repara. Dar daca in urma unui soc puternic se desface magnetul difuzorului pe ala nu-l mai repari cum era de nou. Da, stiu ca trebuie un soc serios pentru asta, dar se poate intampla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum