Florinel TV Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Da asa este, este scurt intre bobinele de pe primar, cum am notat eu 1 este bobina care alimenteaza cu 300V si 2 este bobina care alimenteaza cu 12 , 14 , 18V integratul Link spre comentariu
bebytza4 Postat Iunie 9, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2021 daca nu ati mai intalnit nu inseamna ca este imposibil......prea ati tabarat pe mine cu tot felul de carcote Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Il desfaci prin fierbere, numeri cu atentie cate spire are fiecare infasurare, precum si sensul , apoi il rebobinezi, altul de schimb nu gasesti. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Ce-mi place numerotarea asta şi destinaţia pinilor!Păi în două,trei,minute se făcea o mică schiţă cu pixul,o poză şi se punea aici.Aşa cum s-a prezentat e un hectar de descriere... Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 Corect ,pinii poate fi si in alta ordine ,am eu un samsung cu tastatura defecta ,o sa-l desfac sa vedem ce placa are .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum