Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oferta bogata de lampi NOS ...

misuraelectronic

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

88

• Tanase Ion

17

• carageae

9

• imreberes

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Viva la Revolucion , companeros !

S-au  mai  descoperit in  mod  accidental  2 modulase  cu  cite un tub Nixie ZM 1012  pe  ficare  modul  .  Pretul  este  de  50 ron  pt  fiecare  modul .  Amatorii  de  asa  ceva  sint  invitati  sa  se  inscrie  la  cuvint , direct  la  tribuna Parlamentului  Nord-Coreean ...:secret

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 17 minute, misuraelectronic a spus:

Viva la Revolucion , companeros !

S-au  mai  descoperit in  mod  accidental  2 modulase  cu  cite un tub Nixie ZM 1012  pe  ficare  modul  .  Pretul  este  de  50 ron  pt  fiecare  modul .  Amatorii  de  asa  ceva  sint  invitati  sa  se  inscrie  la  cuvint , direct  la  tribuna Parlamentului  Nord-Coreean ...:secret

Poze puteti pune?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ori ca  vorbesti  cu  mine , ori  ca  vorbesti  cu  proprietarul  lampilor ...tot  aia  e , crede-ma ca nu  te  mint .  Pe  noi  ne  leaga  o  prietenie  de  31  de  ani ,  asa  ca  ...el  nu  va  face  un  pas  fara  sa  ma  consulte .  In  concluzie , scrie-mi  pe  pm  ceea  ce  doresti  si  o  sa  primesti  preturile  ...sau , altfel ...lasa-mi un  numar  de  WA  tot  pe  pm  si  vorbim  acolo  ce  si  cum  ...

Link spre comentariu

un  up  mladios  din  lanul  de  scaieti  ...:rzb

cine  doreste  lampi  URSS ne-razboinice  beneficiaza  de  urmatoarele  variante  ...

sub  10  bucati  adunate  toate  ...25 ron / bucata

intre  10...19  bucati  adunate  toate   ...20 ron / bucata

peste 20 bucati  adunate  toate ...15 ron / bucata 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări