Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oferta bogata de lampi NOS ...

misuraelectronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

88

• Tanase Ion

17

• carageae

9

• imreberes

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca accepti varianta ruseasca a lui Ecc88 , atunci are 96 de bucati pe stoc ...poti vedea lista la pagina 1 a topicului . Ecc81 nu a avut deloc , Iar Ecc 82 , 83 si 88 vestice s-au vindut toate . Daca te intereseaza ceva , lasa-mi un pm ...

Ps ...imi cer scuze tovarasului  Carageae pt neintelegere ...acum  imi este totul clar ce s-a intimplat ...oricum , ar fi trebuit ca macar unul din voi doi sa imi scrie un pm , sau un Wa cu intentia de rezervare ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Un up subliminal , de la 1/3 de virf si 2/3 de marginea evenimentelor ...Observ ca absolut nimeni nu este interesat de lampi rusesti ...foarte ciudat , as zice eu ...daca exista cumva amatori de asa ceva si doriti sa le luati ieftin ...VA recomand sa va uniti intr-un group-buy ...peste 20 de bucati luate inseamna un pret ff mic ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Un up incandescent din mijlocul lanului de COVID ...

Late news ...Em84 au mai disparut 10 bucati in directia Constanta . Ultimele 5 bucati ramase sint rezervate pt tovarasul Tanase Ion la urmatorul salariu . Restul lampilor ...stoc valabil ...

Link spre comentariu

Lista cu toate lampile este pe prima pagina a topicului , iar postarea este facuta pe 5 iunie ...cititi dvs acolo si va lamuriti ce si cum ...preturile de acolo nu Mai sint valabile . Evident , sint micsorate...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Oferta  speciala , valabila  pina  la  Craciun ...cine  se  incumeta  sa  cumpere  ABSOLUT  TOATE  lampile  ramase ...adica  vestice +  rusesti  ,  beneficiaza  de  pretul  incredibil  de  5 ron / bucata .  Mentionez  ca  toate  lampile  sint  NOS ... Aceasta  este  decizia  proprietarului , asa  ca  va  rog  sa  nu  ma  injurati  pe  mine  ...

De  asemenea  ,  se  adauga  la  oferta  urmatoarele  2  pozitii ...

1--  condensatoare  variabile  pentru  radiouri ,  NOS  ,  4 tipuri  diferite ...la 10 ron / bucata .

2--  blocuri  UUS  pentru  VEF ,  NOS  ... la 25 ron / bucata .

poze  cu  ele  o  sa  pun  mai  pe  seara , sau  miine  dimineatza ...

Link spre comentariu

Dupa  cum  am  promis , iata situatia stocurilor  lampilor  la zi ...

Incepem  cu  lista  lampilor  vestice ...

3--  PCC88  ...  TESLA  ...  37 BUC  

5--  ECH21  ...  TELAM  ...  8  BUC  

7--  EF86  ...  RFT  ...  53 BUC  

8--  ECC85  ...  TUNGSRAM sau RFT  ...  17+17 BUC

9--  EM81  ...  TESLA  ...  10 BUC 

10--  PCC84  ...  TUNGSRAM  ...  2  BUC  

11--  ECL81  ...  RFT sau TRONIX  ...  6+2 BUC 

12--  EAA91  ...  TESLA  ...  10 BUC  

13--  ECL84  ...  UNITRA  ...  30  BUC  

16--  6L31  ...  TESLA ...  36 BUC 

Acum  urmeaza  lista  cu  lampi  URSS ...

17--  6 G 7   ...20 BUCATI  

18--  6 J 38 P  ...  26 BUC ...  ECHIV  EF190 

19--  6 P 18 P  ...  12 BUC  ...  ECHIV  EL82  

20--  6 P 6 S ...  23 BUC ...  ECHIV  6V6Gt  

21--  6 i 1  ...  133 BUC ...ECHIV  ECH81 

22--  6 F 4 P  ...  80 BUC ... ECHIV  ECL84 

23--  6 N 9 S  ...  4 BUC ...  ECHIV 6SL7GT ,SUA 

24--  6 P 9 ...  15 BUC ... ECHIV  6AG7 , MILITARY 

25--  6 N 1 P ...  96 BUC ... ECHIV  ECC88 

26--  6 P 1 P ...  55 BUC ...  ECHIV EL90 

27--  1 TZ ( de la tzaran) 11 P ...3 BUC 

28--  6 N 3 P  ...  74 BUC ... ECHIV ECC42

29--  6 N 8 S  ...  35 BUC ... ECHIV ECC32 ,MILITARY 

Dupa  cum  puteti  calcula ,sint  228 lampi  vestice  si  576 lampi  rusesti ... asta  inseamna  un  total  de  804  lampi  ...toate  sint  NOS ...Cine  dispune  de  cascavalul  Delaco , apai  acum  este  momentul  de  investit . Nu  mai  exista  o  asemenea  oferta  pe  suprafatza  Pamintului ...5 RON / BUCATA  ,  INSA  MUSAI  TOATE  ODATA  .  Puteti  face  un  grup-buy , poate  veni  un  singur  client ...nu  are  importanta . Oferta  este  valabila  pina  la  Craciun ...

Iata  si  poza  cu  cele  4  tipuri  de  condensatoare  variabile  pt  radio  plus  blocul  de UUS pt  VEF ...

IMG-20211202-WA0008.thumb.jpg.cc097b0b5c9a44d484cf566c111c9a20.jpg

Link spre comentariu

oferta  speciala  de  Craciun  a  expirat  fix  pe  25 decembrie ... de  acum  inainte  sint  valabile  preturile  de  dinainte  de  oferta  ...  puteti  solicita  orice  reper  din  ultima  lista , insa  oferta  cu  5  ron / bucata  nu  mai  este  valabila ...:rzb

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări