Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oferta bogata de lampi NOS ...

misuraelectronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

88

• Tanase Ion

17

• carageae

9

• imreberes

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 07.06.2021 la 12:36, misuraelectronic a spus:

Dap ...s-au  vindut ,  fix si  intocmai  in  ordinea  inscrierii  pe  pm . Clientul  nr 1  este  din  Bucuresti ,  clientul  nr2  este  din  Iasi  ,  clientul  nr3  este  din  Craiova .  Nu le  dau  numele  pt  ca  nu  am  acordul  lor ...daca  dinsii  doresc  asta , n-au  decit  sa  confirme  aici  pe  forum...

Eu sunt clientul nr 3:)

Link spre comentariu

Daca dl RJK era pe ciornele mele cu semnul intrebarii , de dl LAUR+ am uitat chiar de tot ...sorry ...asa este , acum mi-am adus aminte de dvs ...

Deci , cu numarul  19-- pe tricou intra in echipa lamparilor veseli dl LAUR+ ...:ewryt45w

Link spre comentariu

Buna seara, cu scuzele de deranj intreb de curiozitate cand se tine extragerea? Eram curios daca se va tine extragerea in stilul propus de dumneavoastra :pandaci:dsafcu stima si respect o seara buna :ewryt45w

Link spre comentariu

Sigur ca da ...extragerea a avut loc deja , exact in stilul propus de mine ...filmuletzul are 5 minute si 19 secunde , cu fatza blurata ...

Daca  nu  se opune nimeni din conducerea forumului , atunci as posta la 10,30 filmuletzul  cu extragerea ... Numai sa imi zica virgula cineva cum sa procedez  ca sa postez un filmuletz ? Daca  se face la fel ca si la poze , cu copy/ paste  pe imgur stiu cum ...daca se face altfel , cum anume , please ?

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Dupa ce am obtinut acordul pt postarea pe  elforum  de la proprietarul lampilor si de la domnisoara din filmuletz , IATA  CARE  ESTE  MARELE  CISTIGATOR   AL  TOMBOLEI  LAMPILOR  ...

https://files.fm/u/69htpnvtw

deci ...dupa  lupte seculare  care  au  durat  28  de  ani  ,  absolut  toate  cele  948 de  lampi  ajung  in  sfirsit  la  utilizatorii  finali , ca  sa  se  poata  bucura  in  liniste  de  ele ...

dupa  cum  se  poate  vedea  din  filmarea  extragerii , ultimele  58 de  lampi  sint  marele  premiu  pt  dl ... HIXPP02 ...:n1

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Eu am crezut ca ati glumit cu acesta modalitate de extragere.

Cred ca "domnisoara" a costat mai mult decat lampile donate si alte bonusuri.

Felicitari castigatorului!

Succes "domnisoarei" si la alte ... extrageri.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări