laur+ Postat Iulie 1, 2023 Partajează Postat Iulie 1, 2023 La 07.06.2021 la 12:36, misuraelectronic a spus: Dap ...s-au vindut , fix si intocmai in ordinea inscrierii pe pm . Clientul nr 1 este din Bucuresti , clientul nr2 este din Iasi , clientul nr3 este din Craiova . Nu le dau numele pt ca nu am acordul lor ...daca dinsii doresc asta , n-au decit sa confirme aici pe forum... Eu sunt clientul nr 3:) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 1, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2023 Daca dl RJK era pe ciornele mele cu semnul intrebarii , de dl LAUR+ am uitat chiar de tot ...sorry ...asa este , acum mi-am adus aminte de dvs ... Deci , cu numarul 19-- pe tricou intra in echipa lamparilor veseli dl LAUR+ ... Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 6, 2023 Partajează Postat Iulie 6, 2023 Buna seara, cu scuzele de deranj intreb de curiozitate cand se tine extragerea? Eram curios daca se va tine extragerea in stilul propus de dumneavoastra cu stima si respect o seara buna Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 (editat) Sigur ca da ...extragerea a avut loc deja , exact in stilul propus de mine ...filmuletzul are 5 minute si 19 secunde , cu fatza blurata ... Daca nu se opune nimeni din conducerea forumului , atunci as posta la 10,30 filmuletzul cu extragerea ... Numai sa imi zica virgula cineva cum sa procedez ca sa postez un filmuletz ? Daca se face la fel ca si la poze , cu copy/ paste pe imgur stiu cum ...daca se face altfel , cum anume , please ? Editat Iulie 7, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
validae Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Se încarcă pe YouTube sau Imgur fimuleţul şi se copiază link-ul pe forum. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 Pe YouTube nu am cum sa incarc asa ceva , pt ca este cu tzitze goale .... Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Buna ziua, dar pana la urma urmei cine este fericitul castigator? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 7, 2023 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2023 (editat) Dupa ce am obtinut acordul pt postarea pe elforum de la proprietarul lampilor si de la domnisoara din filmuletz , IATA CARE ESTE MARELE CISTIGATOR AL TOMBOLEI LAMPILOR ... https://files.fm/u/69htpnvtw deci ...dupa lupte seculare care au durat 28 de ani , absolut toate cele 948 de lampi ajung in sfirsit la utilizatorii finali , ca sa se poata bucura in liniste de ele ... dupa cum se poate vedea din filmarea extragerii , ultimele 58 de lampi sint marele premiu pt dl ... HIXPP02 ... Editat Iulie 7, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
hixpp02 Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Multumesc frumos, sincer nu ma asteptam sa castig eu. Imi pare rau pentru restul colegilor care au participat. Link spre comentariu
hixpp02 Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Hm , da ce extragere domnule... Link spre comentariu
RJK Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Eu am crezut ca ati glumit cu acesta modalitate de extragere. Cred ca "domnisoara" a costat mai mult decat lampile donate si alte bonusuri. Felicitari castigatorului! Succes "domnisoarei" si la alte ... extrageri. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 33 minute, RJK a spus: Succes "domnisoarei" si la alte ... extrageri. Mai bine zis... trageri!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate