Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oferta bogata de lampi NOS ...

misuraelectronic

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

88

• Tanase Ion

17

• carageae

9

• imreberes

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

un  up  machiavelic  din  balonul  stratosferic  ...:rzb... importanta lui  este  doar  scriptica  ,  iar  dpv  financiar  este  fix  pistol  cu  apa ...

miine  nu  voi avea   timp  sa  ma  ocup , pentru  ca voi  pleca   la  Bucuresti  toata  ziua  si  seara voi  ajunge  rupt  de  obosit  acasa ,  insa  vineri  dimineata  ,  absolut  toate  lampile  care  ramin  nevindute --- in  secunda  aceasta  mai  sint  fix 58 lampi in total ---  se  aduna  frumusel  intr-o  cutie  mai aratoasa asa  si  ele  vor  constitui  marele  premiu  la  o  tombola ...

la  tombola  vor  participa  toti  cei  care  au  cumparat  lampi  de  la  proprietarul  lampilor  inca  de  la  postarea  nr1  a  acestui  topic , recte  de  acum  2  ani  si  un pik ... 

maaaare  atentie , va rog frumos ... nu  se  tine  cont  DELOC  de  numarul  lampilor  cumparate , astfel  incit  UN CUMPARATOR  INDIVIDUAL egal  UN  BILET  LA  TOMBOLA ...

lista  cu  numele  participantilor  la  tombola  o  voi  scrie  eu  aici , pe  forum , vineri dimineata ...  sper  sa  nu  uit  cumva  din  neatentie  pe cineva ... 

Link spre comentariu

Sunt proprietarul lămpilor și vă scriu pentru prima oară. Am lăsat această surpriză la final și finalul a sosit. Dacă "lămpile" au fost o bucurie pentru cei mai în vârstă și o pasiune pentru cei mai tineri, atunci HAI SĂ NE JUCĂM FRUMOS. 58 de lămpi vor ajunge la cel mai norocos "lămpar"

BAFTĂ TUTUROR !

PS. Tragerea la sorți o să fie înregistrată 

Link spre comentariu

Sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa am norocul sa le castig, :n1 daca nu asta e, viata merge mai departe. 

Cu stima si respect mult succes tuturor.

Editat de Tanase Ion
Link spre comentariu

premiul  la  tombola  este  constituit  din  toate  cele  58  de  lampi  ramase ...

dupa  ce  am  facut  un sondaj al memoriei  mele  de  elefant , iata  cam  care  este  lista  IN  ORDINE  ALFABETICA  a participantilor  la  tombola ...scuze  in  avans  daca  am  uitat  cumva  pe  cineva ...

1-- dl AROSSIRO

2-- dl BARBARO

3-- dl BNEDELCU

4-- dl CARAGEAE

5-- dl DARIUS_BV

6-- dl ELISON

7-- dl FLOMAR60

8-- dl HIXPP02

9-- dl IMREBERES

10-- dl IMRE1968

11-- dl NELSEN

12-- dl QQME

18-- dl RJK

13-- dl SONIC11

14-- dl TANASE ION

15-- dl TUBEMAN

16-- dl USILITELI 

17-- dl VIOBIO

eu  mi-am  sters  demult  toate  pm-urile  ff vechi  , astfel  incit  proprietarul  lampilor  mi-a  zis  sa  lasam  vreo  2...3  zile  pentru  ca  eventualii  participanti  nenominalizati  sa  vocifereze  si  sa  fie  astfel  si  ei  introdusi  pe  lista  de  mai  sus ...

ca  sa  nu  existe  discutii , procedura  de  extragere  a  cistigatorului  va  fi  filmata  ...:rzb... iar  persoana  care  va  amesteca  biletzelele  in  bolul  de  cristal  va  fi  o  gagica  meseriasa  in tzitzele goale ...:92

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
La 07.06.2021 la 12:36, misuraelectronic a spus:

Dap ...s-au  vindut ,  fix si  intocmai  in  ordinea  inscrierii  pe  pm . Clientul  nr 1  este  din  Bucuresti ,  clientul  nr2  este  din  Iasi  ,  clientul  nr3  este  din  Craiova .  Nu le  dau  numele  pt  ca  nu  am  acordul  lor ...daca  dinsii  doresc  asta , n-au  decit  sa  confirme  aici  pe  forum...:rzb

Eu sunt clientul nr.2.

Daca la extractie vor vi biletele, puneti 2 biletele pe numele colegului Tanase Ion, poate are sanse sa castige (eu nu am nevoie de tuburi)

Link spre comentariu

imi  cer  scuze , dar  aveti  perfecta  dreptate ...pe ciornele  mele  erati  scris  si  dvs ,  insa  era  un  semn  de  intrebare  in  dreptul  dvs , pentru  ca  nu  mai  eram  sigur sigur daca  vi  s-au  trimis  lampi  sau  altceva ...asa  este , acum  imi  aduc  perfect  aminte ...

din  pacate , cerinta  expresa  a  proprietarului  lampilor  este  ff clara ...NU  EXISTA  NICI  O  EXCEPTIE  SI  NU  SE  FACE  NICI  UN  RABAT, INDIFERENT  DE  NUMARUL  DE  LAMPI  CUMPARATE  ...UN  CUMPARATOR  INDIVIDUAL egal  UN  SINGUR  BILET  LA  TOMBOLA ...

in  lumina  acestei  directive  , veti  fi  si  dvs  introdus  pe  lista ,  avind  nr  18  pe  tricou ...

daca  se  va  intimpla  cumva  sa  iesiti  dvs  marele cistigator la  aceasta tombola  , atunci  veti  fi  contactat  telefonic  de  catre  proprietarul  lampilor  si , cu  acordul  dvs  evident , daca  nu  doriti  cele 58 de  lampi , atunci  i le  poate  trimite  direct  dlui  Tanase ion ...

Link spre comentariu
Acum 8 minute, misuraelectronic a spus:

18--  dl RJK 

daca  se  va  intimpla  cumva  sa  iesiti  dvs  marele cistigator la  aceasta tombola  , atunci  veti  fi  contactat  telefonic  de  catre  proprietarul  lampilor  si , cu  acordul  dvs  evident , daca  nu  doriti  cele 58 de  lampi , atunci  i le  poate  trimite  direct  dlui  Tanase ion ...

Perfect, sunt de acord.

Multumesc si succes tuturor!

Link spre comentariu
Acum 5 ore, misuraelectronic a spus:

... iar  persoana  care  va  amesteca  biletzelele  in  bolul  de  cristal  va  fi  o  gagica  meseriasa  in tzitzele goale ...

am  vorbit  deja cu  proprietarul  lampilor  si  a  zis  ca  el  nu  are  nimik  impotriva  acestei  idei  magistrale  si  a  zis  ca  se  ocupa  ca  sa  fie  ceva  placut ochilor  ...  asta  doar daca  stapinirea  forumului  este  de  acord  cu  filmuletzul  --- desigur  fara  a  filma  fatza  posesoarei , ci  doar restul corpului   si  numai  cu acordul ei   --- atunci  procedura  se  va  executa  exact  cum  am  promis  mai  sus ...

daca  stapinirea  forumului  nu  este  de  acord  cu  filmuletzul , atunci  toate  demersurile  in  acest  sens  chiar  nu  au  rost ...:dffe

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări