misuraelectronic Postat Iunie 19, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2023 un up nelinistit din Marea Linistii ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 28, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2023 un up machiavelic din balonul stratosferic ...... importanta lui este doar scriptica , iar dpv financiar este fix pistol cu apa ... miine nu voi avea timp sa ma ocup , pentru ca voi pleca la Bucuresti toata ziua si seara voi ajunge rupt de obosit acasa , insa vineri dimineata , absolut toate lampile care ramin nevindute --- in secunda aceasta mai sint fix 58 lampi in total --- se aduna frumusel intr-o cutie mai aratoasa asa si ele vor constitui marele premiu la o tombola ... la tombola vor participa toti cei care au cumparat lampi de la proprietarul lampilor inca de la postarea nr1 a acestui topic , recte de acum 2 ani si un pik ... maaaare atentie , va rog frumos ... nu se tine cont DELOC de numarul lampilor cumparate , astfel incit UN CUMPARATOR INDIVIDUAL egal UN BILET LA TOMBOLA ... lista cu numele participantilor la tombola o voi scrie eu aici , pe forum , vineri dimineata ... sper sa nu uit cumva din neatentie pe cineva ... Link spre comentariu
Electronic_univers Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Sunt proprietarul lămpilor și vă scriu pentru prima oară. Am lăsat această surpriză la final și finalul a sosit. Dacă "lămpile" au fost o bucurie pentru cei mai în vârstă și o pasiune pentru cei mai tineri, atunci HAI SĂ NE JUCĂM FRUMOS. 58 de lămpi vor ajunge la cel mai norocos "lămpar" BAFTĂ TUTUROR ! PS. Tragerea la sorți o să fie înregistrată Link spre comentariu
carageae Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 Nu le-am primit eu, era doar un comentariu la adresa potentialului castigator... Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iunie 28, 2023 Partajează Postat Iunie 28, 2023 (editat) Sper cu ajutorul Lui Dumnezeu sa am norocul sa le castig, daca nu asta e, viata merge mai departe. Cu stima si respect mult succes tuturor. Editat Iunie 28, 2023 de Tanase Ion Link spre comentariu
icar Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 De stiam, cumparam si eu barem o lampa. Ca, oricum, norocos nu sunt! Link spre comentariu
grosu99 Postat Iunie 29, 2023 Partajează Postat Iunie 29, 2023 Nu mai tine cont...da la toti cate un premiu Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 30, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 (editat) premiul la tombola este constituit din toate cele 58 de lampi ramase ... dupa ce am facut un sondaj al memoriei mele de elefant , iata cam care este lista IN ORDINE ALFABETICA a participantilor la tombola ...scuze in avans daca am uitat cumva pe cineva ... 1-- dl AROSSIRO 2-- dl BARBARO 3-- dl BNEDELCU 4-- dl CARAGEAE 5-- dl DARIUS_BV 6-- dl ELISON 7-- dl FLOMAR60 8-- dl HIXPP02 9-- dl IMREBERES 10-- dl IMRE1968 11-- dl NELSEN 12-- dl QQME 18-- dl RJK 13-- dl SONIC11 14-- dl TANASE ION 15-- dl TUBEMAN 16-- dl USILITELI 17-- dl VIOBIO eu mi-am sters demult toate pm-urile ff vechi , astfel incit proprietarul lampilor mi-a zis sa lasam vreo 2...3 zile pentru ca eventualii participanti nenominalizati sa vocifereze si sa fie astfel si ei introdusi pe lista de mai sus ... ca sa nu existe discutii , procedura de extragere a cistigatorului va fi filmata ...... iar persoana care va amesteca biletzelele in bolul de cristal va fi o gagica meseriasa in tzitzele goale ... Editat Iunie 30, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
RJK Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 La 07.06.2021 la 12:36, misuraelectronic a spus: Dap ...s-au vindut , fix si intocmai in ordinea inscrierii pe pm . Clientul nr 1 este din Bucuresti , clientul nr2 este din Iasi , clientul nr3 este din Craiova . Nu le dau numele pt ca nu am acordul lor ...daca dinsii doresc asta , n-au decit sa confirme aici pe forum... Eu sunt clientul nr.2. Daca la extractie vor vi biletele, puneti 2 biletele pe numele colegului Tanase Ion, poate are sanse sa castige (eu nu am nevoie de tuburi) Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 30, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 (editat) imi cer scuze , dar aveti perfecta dreptate ...pe ciornele mele erati scris si dvs , insa era un semn de intrebare in dreptul dvs , pentru ca nu mai eram sigur sigur daca vi s-au trimis lampi sau altceva ...asa este , acum imi aduc perfect aminte ... din pacate , cerinta expresa a proprietarului lampilor este ff clara ...NU EXISTA NICI O EXCEPTIE SI NU SE FACE NICI UN RABAT, INDIFERENT DE NUMARUL DE LAMPI CUMPARATE ...UN CUMPARATOR INDIVIDUAL egal UN SINGUR BILET LA TOMBOLA ... in lumina acestei directive , veti fi si dvs introdus pe lista , avind nr 18 pe tricou ... daca se va intimpla cumva sa iesiti dvs marele cistigator la aceasta tombola , atunci veti fi contactat telefonic de catre proprietarul lampilor si , cu acordul dvs evident , daca nu doriti cele 58 de lampi , atunci i le poate trimite direct dlui Tanase ion ... Editat Iunie 30, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
RJK Postat Iunie 30, 2023 Partajează Postat Iunie 30, 2023 Acum 8 minute, misuraelectronic a spus: 18-- dl RJK daca se va intimpla cumva sa iesiti dvs marele cistigator la aceasta tombola , atunci veti fi contactat telefonic de catre proprietarul lampilor si , cu acordul dvs evident , daca nu doriti cele 58 de lampi , atunci i le poate trimite direct dlui Tanase ion ... Perfect, sunt de acord. Multumesc si succes tuturor! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 30, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2023 (editat) Acum 5 ore, misuraelectronic a spus: ... iar persoana care va amesteca biletzelele in bolul de cristal va fi o gagica meseriasa in tzitzele goale ... am vorbit deja cu proprietarul lampilor si a zis ca el nu are nimik impotriva acestei idei magistrale si a zis ca se ocupa ca sa fie ceva placut ochilor ... asta doar daca stapinirea forumului este de acord cu filmuletzul --- desigur fara a filma fatza posesoarei , ci doar restul corpului si numai cu acordul ei --- atunci procedura se va executa exact cum am promis mai sus ... daca stapinirea forumului nu este de acord cu filmuletzul , atunci toate demersurile in acest sens chiar nu au rost ... Editat Iunie 30, 2023 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate