Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oferta bogata de lampi NOS ...

misuraelectronic

Postări Recomandate

Stimati tovarasi , avem schimbari masive pe banca de rezerve a echipei vestice  , dupa cum urmeaza...

ECC82  RFT ...stoc zero  

ECC83 RFT + TUNGSRAM ...stoc zero 

ECC88 TESLA...stoc zero 

EM84 TUNGSRAM...stoc 27 buc 

EM80 TESLA...stoc zero 

EZ80 TUNGSRAM...stoc zero 

Restul pozitiilor , din schema de joc a ambelor echipe , ramine lavabil ...

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

88

• Tanase Ion

17

• carageae

9

• imreberes

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 ore, misuraelectronic a spus:

Stimati tovarasi , avem schimbari masive pe banca de rezerve a echipei vestice  , dupa cum urmeaza...

ECC82  RFT ...stoc zero  

ECC83 RFT + TUNGSRAM ...stoc zero 

ECC88 TESLA...stoc zero 

EM84 TUNGSRAM...stoc 27 buc 

EM80 TESLA...stoc zero 

EZ80 TUNGSRAM...stoc zero 

Restul pozitiilor , din schema de joc a ambelor echipe , ramine lavabil ...

Un pret decent ptr 10buc em84?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...

Un up extraterestru din mijlocul lanului de secara ... Vreau sa-i anunt pe toti cei interesati ca proprietarul lampilor a decis ca preturile pot fi micsorate..si la cele vestice si la rusesti  ...trebuie numai sa intrebati ...asa mi-a zis , asa va zic si eu ...

Link spre comentariu
Acum 11 ore, misuraelectronic a spus:

Un up extraterestru din mijlocul lanului de secara ... Vreau sa-i anunt pe toti cei interesati ca proprietarul lampilor a decis ca preturile pot fi micsorate..si la cele vestice si la rusesti  ...trebuie numai sa intrebati ...asa mi-a zis , asa va zic si eu ...

Un pret pe buc la em84 si un pret ptr un lot de 10buc nos?

Link spre comentariu

La toate lampile vestice reducerea este de 33% fata de preturile din lista initiala de preturi  . La toate lampile rusesti preturile devin urmatoarele ...

1-- 25 ron/ bucata , daca se cumpara o singura bucata .

2-- 20 ron / bucata , daca se cumpara 10+ bucati .

3-- 15 ron / bucata , daca se cumpara 20+ bucati .

Link spre comentariu
Acum 7 ore, misuraelectronic a spus:

La toate lampile vestice reducerea este de 33% fata de preturile din lista initiala de preturi  . La toate lampile rusesti preturile devin urmatoarele ...

1-- 25 ron/ bucata , daca se cumpara o singura bucata .

2-- 20 ron / bucata , daca se cumpara 10+ bucati .

3-- 15 ron / bucata , daca se cumpara 20+ bucati .

Acum 19 ore v-am trimis mesaj dar nu mi-ati raspuns. Poate aveti timp sa raspundeti azi.

Link spre comentariu

Prietene Rjk ...nu am nici un pm de la tine .Eu raspund f repede la toata lumea , nu am obiceiul sa o lalai . Poate ai vrut sa-mi trimiti mesaj , dar nu ai apasat enter ...asa da ...Mai verifica-te o data ...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Un up extraterestru , de la marginea evenimentelor ...Lampile EM84 TUNGSRAM Mai sint disponibile doar 15 bucati . In rest , toate celelalte stocuri sint lavabile ...

Link spre comentariu

Din pacate cele 15 buc em84 sunt deja rezervate in cursul zilei de azi de proprietarul lampilor le iau eu la sfarsit de luna. Multumesc ptr intelegere.

Editat de Tanase Ion
Link spre comentariu

Din pacate pt dvs , eu stiu alta manevra ...tovarasul Carageae , care a vorbit efectiv la tf cu proprietarul  lampilor si a si platit efectiv pt primele 12 lampi Em84 si-a exprimat dorinta de a le cumpara pe cele 15 ramase , atunci cind va lua primul salariu . Dvs ...care ma tot asasinati de aproape 3 luni cu ...pretul decent ...dvs nu aveti nici un drept sa faceti rezervari  pe forum , in topicul meu  si peste capul meu  , la  absolut nimic ...Retineti  treaba asta ! Proprietarul lampilor si cu mine sintem prieteni de 30 de ani si nu face altfel decit cum ii recomand eu ...Asa ca , pina la noi ordine , nu este rezervat nimik !

Link spre comentariu

Bine dl misuraelectronic am inteles daca stateam bine la capitolul financiar imi luam de pe ebay sau alte platforme de vanzare online nu va deranjam cu "asasinarea de 3luni cu un pret decent" iar de treaba ca dl. Carageae lea rezervat nu am stiut, eu am vb ieri cu proprietarul lampilor si mi-lea rezervat la sfarsitul lunii dar daca lea rezervat dl. Carageae miar fi spus, dar ma rog daca le doreste dl.Carageae din respect ptr dansul ma retrag si i le las dumnealui, in schimb dv incercati sa-mi lasati o impresie diferita dar ma rog daca va simtiti lezat din partea mea imi cer scuze si nu te voi mai deranja, cu respect o zi buna.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări