misuraelectronic Postat Iulie 21, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2021 (editat) Stimati tovarasi , avem schimbari masive pe banca de rezerve a echipei vestice , dupa cum urmeaza... ECC82 RFT ...stoc zero ECC83 RFT + TUNGSRAM ...stoc zero ECC88 TESLA...stoc zero EM84 TUNGSRAM...stoc 27 buc EM80 TESLA...stoc zero EZ80 TUNGSRAM...stoc zero Restul pozitiilor , din schema de joc a ambelor echipe , ramine lavabil ... Editat Iulie 21, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 Acum 2 ore, misuraelectronic a spus: Stimati tovarasi , avem schimbari masive pe banca de rezerve a echipei vestice , dupa cum urmeaza... ECC82 RFT ...stoc zero ECC83 RFT + TUNGSRAM ...stoc zero ECC88 TESLA...stoc zero EM84 TUNGSRAM...stoc 27 buc EM80 TESLA...stoc zero EZ80 TUNGSRAM...stoc zero Restul pozitiilor , din schema de joc a ambelor echipe , ramine lavabil ... Un pret decent ptr 10buc em84? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2, 2021 Autor Partajează Postat August 2, 2021 Un UP desavirsit din mijlocul unei cazi , plina cu cuburi de gheata ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 6, 2021 Autor Partajează Postat August 6, 2021 Un up aproape perfect , din mijlocul cazanului cu smoala ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 20, 2021 Autor Partajează Postat August 20, 2021 Un up mirobolant ,din mijlocul evenimentelor ... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 (editat) Un up extraterestru din mijlocul lanului de secara ... Vreau sa-i anunt pe toti cei interesati ca proprietarul lampilor a decis ca preturile pot fi micsorate..si la cele vestice si la rusesti ...trebuie numai sa intrebati ...asa mi-a zis , asa va zic si eu ... Editat Septembrie 19, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Septembrie 19, 2021 Partajează Postat Septembrie 19, 2021 Acum 11 ore, misuraelectronic a spus: Un up extraterestru din mijlocul lanului de secara ... Vreau sa-i anunt pe toti cei interesati ca proprietarul lampilor a decis ca preturile pot fi micsorate..si la cele vestice si la rusesti ...trebuie numai sa intrebati ...asa mi-a zis , asa va zic si eu ... Un pret pe buc la em84 si un pret ptr un lot de 10buc nos? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 19, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2021 La toate lampile vestice reducerea este de 33% fata de preturile din lista initiala de preturi . La toate lampile rusesti preturile devin urmatoarele ... 1-- 25 ron/ bucata , daca se cumpara o singura bucata . 2-- 20 ron / bucata , daca se cumpara 10+ bucati . 3-- 15 ron / bucata , daca se cumpara 20+ bucati . Link spre comentariu
RJK Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Acum 7 ore, misuraelectronic a spus: La toate lampile vestice reducerea este de 33% fata de preturile din lista initiala de preturi . La toate lampile rusesti preturile devin urmatoarele ... 1-- 25 ron/ bucata , daca se cumpara o singura bucata . 2-- 20 ron / bucata , daca se cumpara 10+ bucati . 3-- 15 ron / bucata , daca se cumpara 20+ bucati . Acum 19 ore v-am trimis mesaj dar nu mi-ati raspuns. Poate aveti timp sa raspundeti azi. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 (editat) Prietene Rjk ...nu am nici un pm de la tine .Eu raspund f repede la toata lumea , nu am obiceiul sa o lalai . Poate ai vrut sa-mi trimiti mesaj , dar nu ai apasat enter ...asa da ...Mai verifica-te o data ... Editat Septembrie 20, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
RJK Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Am trimis acum altul nou. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 12, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2021 Un up extraterestru , de la marginea evenimentelor ...Lampile EM84 TUNGSRAM Mai sint disponibile doar 15 bucati . In rest , toate celelalte stocuri sint lavabile ... Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Octombrie 12, 2021 Partajează Postat Octombrie 12, 2021 (editat) Din pacate cele 15 buc em84 sunt deja rezervate in cursul zilei de azi de proprietarul lampilor le iau eu la sfarsit de luna. Multumesc ptr intelegere. Editat Octombrie 12, 2021 de Tanase Ion Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 13, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2021 (editat) Din pacate pt dvs , eu stiu alta manevra ...tovarasul Carageae , care a vorbit efectiv la tf cu proprietarul lampilor si a si platit efectiv pt primele 12 lampi Em84 si-a exprimat dorinta de a le cumpara pe cele 15 ramase , atunci cind va lua primul salariu . Dvs ...care ma tot asasinati de aproape 3 luni cu ...pretul decent ...dvs nu aveti nici un drept sa faceti rezervari pe forum , in topicul meu si peste capul meu , la absolut nimic ...Retineti treaba asta ! Proprietarul lampilor si cu mine sintem prieteni de 30 de ani si nu face altfel decit cum ii recomand eu ...Asa ca , pina la noi ordine , nu este rezervat nimik ! Editat Octombrie 13, 2021 de misuraelectronic Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Octombrie 13, 2021 Partajează Postat Octombrie 13, 2021 Bine dl misuraelectronic am inteles daca stateam bine la capitolul financiar imi luam de pe ebay sau alte platforme de vanzare online nu va deranjam cu "asasinarea de 3luni cu un pret decent" iar de treaba ca dl. Carageae lea rezervat nu am stiut, eu am vb ieri cu proprietarul lampilor si mi-lea rezervat la sfarsitul lunii dar daca lea rezervat dl. Carageae miar fi spus, dar ma rog daca le doreste dl.Carageae din respect ptr dansul ma retrag si i le las dumnealui, in schimb dv incercati sa-mi lasati o impresie diferita dar ma rog daca va simtiti lezat din partea mea imi cer scuze si nu te voi mai deranja, cu respect o zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate