Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oferta bogata de lampi NOS ...

misuraelectronic

Postări Recomandate

Un  prieten  foarte  bun  are  un  stoc  de  aproximativ  1500  lampi  noi-noute  ,  toate  NOS ...organizate  in  27  de  tipuri  diferite .  Lista  cu  cele  27  de  tipuri  o  am  deja  ,  insa  , deocamdata  nu  a  apucat  sa  le  si  numere  cite  are  din  fiecare  .  l-am  pus  sa  faca  si  aceasta  operatie ,  ca  sa  pot  fi  perfect  informat  despre  ce  si  cum . Evident ...are  si  ECC83  ,  EZ80 , EM81 , EM84  plus  rusesti  o  gramada . Pina  va  fi  gata  lista  cu  cantitatile , va  rog  sa  va  exprimati  aici  sau  pe  pm  interesul  pentru  asa  ceva .  Pentru  cei  interesati ,  livrarea  va  fi  moka  pt  Bucuresti  si  Buzau  ....restul  localitatilor ...prin  curier . Eu , personal , garantez  pentru seriozitatea vinzatorului  ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 181
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

88

• Tanase Ion

17

• carageae

9

• imreberes

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Interes ar fi , cel mai mult conteaza ....pretul  .....   :reytre

Am mai gasit odata pe cineva cu 800 lampi NOS ,i-am oferit pret corect pt un lot 20 buc  ,el a vrut pe 2 buc atata.....si acum le are nu a vandut nici una.Era din Cluj ,dezmembreaza masini ,lampile le-a mostenit.......crede ca pretul este cel de pe ebay,olx etc.....

Link spre comentariu

Absolut  corect  punctul  dvs  de  vedere . Oricum , preturile  el  le  va  face ...eu  il  ajut  doar  cu  postarea  si  cu  reputatia  mea , pusa  in joc  tocmai  aici ...

aaaa , pardon  ...si  cu  livrarea  moka  in  Bucuresti , pentru  eventualii  clienti . In Buzau  nu  se pune ...:rade:

Link spre comentariu

Prietene , nu  te  supara ...dar  esti  total  in  balarii  . Despre  ce  licitatie  vorbim  aici  ?   Am  facut  un  simplu  si  banal  pre-anunt  ...  eu personal  nu  suport  lampile ...doar  il  ajut  pe  acest  prieten  sa  scape  de  ele . Inca  nu  am  poze  ,  inca  nu  am  preturi...in  acest  moment  , prietenul  numara  din  greu  la  ele  si  se  gindeste  la  preturi ...pina  miine  voi  posta  lista  ca  la  carte . Daca  iti  sta  in  coasta  atit  de  rau  acest  anunt ,  puteti  sa-l  stergeti  ...ca  sa  fie  multumit  dl  daniels ...:rade:

Link spre comentariu

Cu siguranța,voi dori EM81 si EM84....funcție de preț voi spune și numarul de bucăți....dar, la mine daca ajunge curierul ,îmi ia cel puțin 100lei în plus peste prețul pieselor....deci, dacă se poate expedia cu Poșta română este ok, daca nu se poate ,asta e,voi fi nevoit să renunt ....Mulțumesc!

Link spre comentariu

lista  cu  lampi  ne-rusesti  este  urmatoarea...

1--  ECC82  ...32  BUCATI   RFT

2--  ECC83  ...21  BUCATI   TUNGSRAM

3--  PCC88  ...37  BUCATI   TESLA

4--  ECC88  ... 10  BUCATI   TESLA

5--  ECH21  ...  8 BUCATI   TELAM

6--  EM84  ...  38 BUCATI   TUNGSRAM

7--  EF86  ...  53 BUCATI    RFT

8--  ECC85  ... 17 BUCATI  RFT + 17  BUCATI  TUNGSRAM

9--  EM81  ...  10  BUCATI  TESLA

10--  PCC84  ... 2 BUCATI  TUNGSRAM

11--  ECL81  ...  6  BUCATI  RFT  + 2 BUCATI  TRONIX

12--  EAA91 ...  10  BUCATI  TESLA

13--  ECL84  ...  30 BUCATI  UNITRA

14--  EM80  ...  16  BUCATI  TESLA

15--  EZ80  ...  20  BUCATI  TUNGSRAM

16--  6L31  ...  36  BUCATI  TESLA

Atit a  reusit  sa  numere  din  totalul  de  50 de  cutii . Restul  pina  la  1500  sint  Urss .Poze  si  preturi  miine  dimineatza...:rzb

Link spre comentariu

V-am scris și pe MP. Dar momentan, din lista dvs, in funcție de.pret sunt interesat de ECC83- 12 buc, ECC82 -12 buc, EM84 - 6 buc, ECC88 - 10 buc. Mulțumesc! Probabil că vom discuta în privat detaliile, voiam doar sa îmi anunț interesul pentru lămpi. 

Link spre comentariu

https://postimg.cc/ykv9sJZt

https://postimg.cc/LY929sfQ

https://postimg.cc/RWLYMLR9

https://postimg.cc/T5jVrCh3

https://postimg.cc/ThvHWs4G

https://postimg.cc/KRqNQpJ1

Dupa  cum  am  promis ,  postez  acum  lista  completa  de  lampi . Trebuie  sa  incep  prin  a-mi  cere  scuze  in  numele  prietenului ...cei  25  de  ani  cit  au  stat  in  podul  casei  le-au  UMFLAT din  uitare  numarul  corect  . Dupa  recensamintul  facut  aseara ,  numarul  real  este  de  365 lampi  vestice  si  577 lampi  URSS ...adica  un  total  de  942 lampi . Am postat  doar  6  poze  din  totalul  de  18 pe  care  le  am  acum , pt  ca  nu  stiu  cum  se  face  o  galerie  de  poze ...habar  n-am  cum  naiba  se  face . Daca  e  musai ...le  postez  si  pe  celelalte  .  

O sa incep  cu  lampile  vestice ...in  numar  de  16  tipuri si  continui  cu  lampile  URSS ,,,in  numar  de  14 tipuri . Pretul  din  stinga ...cel  mare adica , este pretul  pe  bucata  la  en-detail ...iar  pretul  din  dreapta ...cel  mic  adica , este pretul  pe  bucata  pt  cumpararea intregului  stoc din acel  reper...

1--  ECC82 ...  RFT  ...  32 BUC  ...  70 RON /BUC  ...50 RON /BUC TOATE

2--  ECC83  ...  TUNGSRAM  sau RFT  ...  21 BUC  ...  70 RON / BUC ...50 RON / BUC TOATE

3--  PCC88  ...  TESLA  ...  37 BUC  ...  75 RON / BUC ... 55 RON / BUC TOATE

4--  ECC88  ...  TESLA  ...  10  BUC ...  80 RON / BUC ...  60 RON / BUC TOATE

5--  ECH21  ...  TELAM  ...  8  BUC  ...  80 RON / BUC  ...  40 RON / BUC TOATE

6--  EM84  ...  TUNGSRAM  ...  38 BUC   ...  80 RON / BUC ... 60 RON / BUC TOATE 

7--  EF86  ...  RFT  ...  RFT  ... 53 BUC  ...  60 RON / BUC ... 40 RON / BUC TOATE

8--  ECC85  ...  TUNGSRAM sau RFT  ...  17+17 BUC  ...  60 RON / BUC ...45 RON / TOATE

9--  EM81  ...  TESLA  ...  10 BUC ...  60 RON / BUC ... 50 RON / BUC TOATE

10--  PCC84  ...  TUNGSRAM  ...  2  BUC  ...  40 RON / BUC  ... 30 RON / BUC AMBELE

11--  ECL81  ...  RFT sau TRONIX  ...  6+2 BUC ...  55 RON / BUC   ...  40 RON / BUC TOATE

12--  EAA91  ...  TESLA  ...  10 BUC  ...  40 RON / BUC ...30 RON / BUC TOATE

13--  ECL84  ...  UNITRA  ...  30  BUC  ...  50 RON / BUC ...40 RON / BUC TOATE

14--  EM80  ...  TESLA ...  16 BUC  ...  60 RON / BUC ...40 RON / BUC TOATE

15--  EZ80  ...  TUNGSRAM  ...  20 BUC ... 80 RON / BUC ...60 RON / BUC TOATE

16--  6L31  ...  TESLA ...  36 BUC ...  40 RON / BUC ...30 RON / BUC TOATE

Acum  urmeaza  lista  cu  lampi  URSS...

17--  6 G 7   ...20 BUCATI  ...  35 RON / BUC ...  25 RON / BUC TOATE

18--  6 J 38 P  ...  26 BUC ...  ECHIV  EF190 ... 35 RON / BUC ... 25 RON / BUC TOATE

19--  6 P 18 P  ...  12 BUC  ...  ECHIV  EL82  ...  35 RON / BUC ...25 RON / BUC TOATE

20--  6 P 6 S ...  23 BUC ...  ECHIV  6V6Gt  ...  35 RON / BUC ... 25 RON / BUC TOATE

21--  6 i 1  ...  133 BUC ...ECHIV  ECH81  ...  35 RON / BUC ...25 RON / BUC EN-GROS

22--  6 F 4 P  ...  80 BUC ... ECHIV  ECL84  ...  35 RON / BUC ...25 RON / BUC  EN-GROS

23--  6 N 9 S  ...  4 BUC ...  ECHIV 6SL7GT ,SUA ... 35 RON / BUC ...25 RON / BUC TOATE

24--  6 P 9 ...  15 BUC ... ECHIV  6AG7 , MILITARY ...35 RON / BUC ...25 RON / BUC TOATE

25--  6 N 1 P ...  96 BUC ... ECHIV  ECC88  ...  45 RON / BUC ... 35 RON / BUC TOATE

26--  6 P 1 P ...  55 BUC ...  ECHIV EL90  ...  35 RON / BUC ...25 RON / BUC EN GROS

27--  1 TZ ( de la tzaran) 11 P ...3 BUC ...  35 RON / BUC ...25 RON / BUC TOATE

28--  6 N 3 P  ...  74 BUC ... ECHIV ECC42 ... 45 RON / BUC ...35 RON / BUC TOATE

29--  6 N 8 S  ...  35 BUC ... ECHIV ECC32 ,MILITARY ...35 RON / BUC ...25 RON / BUC TOATE

30--  ABC1*G6  ...  1 BUC ...TUNGSRAM   ... 35 RON / BUC 

Va rog sa nu ma injurati pe mine pentru preturi ...chiar nu am nici o implicare in alegerea lor . Cine vrea sa  negocieze  sau  sa  injure proprietarul  , nu  are  decit  sa  lase  aici ,  sau  pe  pm  un  feedback ...eu ii transmit tot ce primesc de  la  dvs ...si , eventual , daca va fi cazul ...veti vorbi cu el la telefon . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Nu vă supărați, nu am nimic cu dvs, doar voiam să atrag atenția, preturile sunt mult prea mari pentru mine, la prețul ăsta luăm de pe OLX sau ebay fără probleme, ba chiar pe ebay dacă mă apuc sa caut bine, găsesc sigur mult mai ieftin. 

Asta e, la asemenea prețuri, eu mă retrag, va doresc vânzare bună!

Link spre comentariu

Si eu am rezervat, dar zic pass. 

Pretul real ar fi pe la jumate din actual. 

De ex Valtek din Buc are 6n3p la 7 lei, nos, verificate pe catometru. 

Link spre comentariu

O sa il chem si o sa-i arat toate comentariile  dvs . Daca  va considera ca aveti  dreptate , probabil va umbla la preturi . Nu  este marfa mea ... nu pot  sa  ma  pronunt ...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări