Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri statie de lipit

vio2007

Postări Recomandate

Vreau sa cumpar o statie de lipit.Bugetul este de 200lei.Intreb cine stie si celelalte magazine de componente din

Alexandria,sa-mi spuna pe privat ca sa nu se considere reclama.

Am gasit pe Maica Domnului urmatoarea statie de lipit,va intreb daca se merita:

https://imgur.com/a/zVC8laH

Va multumesc!

Editat de vio2007
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BRANCA

12

• vio2007

7

• dan cod

7

• doru3160

5

Top autori în acest subiect

Vio.De tipul ăla preferabil staţie Gordak 936A de pe saitul Gordak Romania.Are vârfuri pe toate drumurile...

Mai e cineva pe forum care vinde staţie Hakko fx951 ce lucrează cu vârfuri T12.Bune,dar mai scumpe.Parcă ceva asemănător vindea Dxxx pt T12...

Depinde ce lucrezi.Pentru ocazionale e f bun şi Gordakul.

Ţi l-am recomandat că găseşti şi vârfuri şi letcon schimb f ieftin.Cu Vellemanul e mai greu...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Am vazut la Xmag,dar problema este curierul.Platesc 53 Km suplimentari (distanta Braila - Ianca) si este mult.Parca GLS au preturi fixe.....stie cineva?

http://imgur.com/a/1AMLD1j     E convenabila ,se incadreaza in buget ,plus ca mai am acasa un letcon Gordak pentru statie,daca s-ar potrivi.

Editat de vio2007
Link spre comentariu

Nu cred să fie firmă fără km suplimentari.Poate ai un prieten şi ţi-o trimite prin Poşta română.Gordak e în Piteşti.Dar mai poţi găsi,de ex,în Bucureşti.Prieteni să ai!...

Link spre comentariu

Poate celelalte magazine din Alexandria,nu miva--- trimit si prin posta.Dar nu le stiu care sunt.S-a pomenit de ele pe forum

dar nu am retinut numele societatilor.

Editat de vio2007
Link spre comentariu

Maxente.Gordak Romania expediază prin curier.

Am găsit,în arhivă,că în 2019 pe saitul gordak.ro preţul era 119 lei.Azi apare acolo...159lei!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări