Untold Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 (editat) Va salut! Am descarcat de curand o carte in format audio si as vrea sa o fac in text, sa o pot citi pe un e-book reader sau pe telefon, laptop, etc. Ar fi ideal daca ar face si traducerea din engleza in romana, cartea fiind in limba engleza. Stie cineva vreun program free, moca, pentru amarasteanu' de rand, care sa faca maoar conversia din mp3 in text? Ce-am gasit eu pe net sunt cu bani, perioada trial nu imi ajunge pentru volumul cartii. Multumesc frumos pentru orice sugestie! P.S. Cartea de numeste "BEHAVE", este scrisa de Robert Sapolsky si are vreo 800 de pagini. Se gaseste prin librariile noastre si costa in jur de 80-100 de lei. Daca e cineva interesat de cartea in format mp3 in engleza, sa-mi dea o adresa de e-mail pe mp si o incarc pe google drive. Editat Iunie 3, 2021 de Untold Link spre comentariu
Untold Postat Iunie 3, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 (editat) Am gasit-o si in format pdf si am facut-o word. Editat Iunie 3, 2021 de Untold Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Poți folosi „calibre” pt conversia în mobi sau formatul propriu e-book reader-ului. Se așeaza mai bine în pagină Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum