cornel1962 Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 Are cineva o schema a acestui televizor antic ? ,...am intrat in posesia lui si as vrea sa-l restaurez. Este facut cu 12 tuburi electronice si este sasiul cu gaura rotunda ! Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 (editat) Si de ce ar diferi de Venus, Miraj... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> EDIT2: desi dupa cablaj ar fi Opera Editat Iunie 3, 2021 de dumitrumy Link spre comentariu
andreas Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 Am avut un E47 care arata asa, doar ca trafo cadre era pus pe laterala stanga. Cred ca e mai usor de gasit o schema de E47. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 Si uite asa ne intoarcem de unde am plecat(inceput) Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 (editat) E prea evidenta corespondenta cablaje ca sa mai cautam cai verzi: EDIT: mi se pare suficient Editat Iunie 3, 2021 de dumitrumy Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 3, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 1 oră în urmă, dumitrumy a spus: Si de ce ar diferi de Venus, Miraj... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> EDIT2: desi dupa cablaj ar fi Opera Nu am zis ca difera, dar nici din astea nu am (ma refer la una lizibila). Am gasit ceva pe net , dar foarte greu de interpretat ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 Nu aveți cele doua volume de scheme de tv-uri publicate înainte de 1989? Luați schema de Lux-s că este la fel diferă doar diagonala. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 3, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 Acum 1 minut, Toni Marginean a spus: Nu aveți cele doua volume de scheme de tv-uri publicate înainte de 1989? Luați schema de Lux-s că este la fel diferă doar diagonala. Nu mai am acele volume de ceva ani ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iunie 3, 2021 Partajează Postat Iunie 3, 2021 Cred ca din volumul 1 am doua exemplare cat si schema pentru tv-ul ce-l ai in lucru. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 3, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 1 oră în urmă, Toni Marginean a spus: Cred ca din volumul 1 am doua exemplare cat si schema pentru tv-ul ce-l ai in lucru. Mi-ar fi de mare folos. Mulțumesc ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 3, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2021 Acum 1 oră, cornel1962 a spus: Mi-ar fi de mare folos. Mulțumesc ! Nu mai este cazul, schema este identica cu cea de Lux S si am gasit documentatia necesara aici pe forum. Multumesc tuturor care s-au implicat in acest subiect ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2021 La 03.06.2021 la 16:38, cornel1962 a spus: Nu mai este cazul, schema este identica cu cea de Lux S si am gasit documentatia necesara aici pe forum. Multumesc tuturor care s-au implicat in acest subiect ! Am nevoie de o bobina de deflexie pentru acest tv. , ... mai are cineva așa ceva ??? Bineînțeles, contractat ! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Iunie 8, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2021 Acum 13 minute, florinmar a spus: Am eu una Ok, puneți o poza !!! Link spre comentariu
florinmar Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Am eu una O caut și vă pun toate datele datimi un Nr de telefon pe privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum