Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32T4302AK lipsa lumina(imagine)

poplex22

Postări Recomandate

va salut, la acest tv :  UE32T4302, mainboard : combi sursa+digital BN96-51894B vdm-kant-s2-32, panel : CY-JN032AGLR3V,

- problema este ca exista sunet, se aprind ledurile dar nu am lumina(imagine) pe ecran, va rog cateva sfaturi daca ati intalnit asa ceva, sa fie procesorul pe bile cu lipsa contacte ??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

6

• Florinel TV

3

• dan-a2

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

am tot masurat pe placa si in afara de 12,5v si 3,3v nu am, sigur convertorul dc/dc este blocat !, cum il deblochez ?

- revin cu o poza la pcb

Link spre comentariu
Acum 1 oră, poplex22 a spus:

am tot masurat pe placa si in afara de 12,5v si 3,3v nu am, sigur convertorul dc/dc este blocat !, cum il deblochez ?

- revin cu o poza la pcb

Nu se deblocheaza se schimba, insa pana sa il schimbi masoara condensatori smd de pe langa integrat

https://www.google.com/search?q=SM4186&rlz=1C1CHBD_roRO905RO905&sxsrf=ALeKk03emjOJHNVFf9A_vkc8EUc3s1wU0w:1622658565417&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=2nA2E7yI_mOviM%2CBYhO3AcyfBMxdM%2C_&vet=1&usg=AI4_-kQPqXPm8O4iew5d4dsXY54NUTHMKA&sa=X&ved=2ahUKEwjdjoibyvnwAhXYgP0HHfhqDFwQ9QF6BAgTEAE#imgrc=xnWjfdam4wFRrM

Link spre comentariu

conzii sunt buni, pe net indienii deblocheaza convertorul taind trasee ce meg spre ecran, cauta semnalul CKV (??) stinga/dreapta si taie cel din stinga ?!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, poplex22 a spus:

conzii sunt buni, pe net indienii deblocheaza convertorul taind trasee ce meg spre ecran, cauta semnalul CKV (??) stinga/dreapta si taie cel din stinga ?!

Asta nu inseamna ca deblocheaza integratul, asta inseamna ca sticla are scurt

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări