LightshotGranitul13 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Aparatul este un radiocasetofon,pe care pot fi citite si cd -uri.El se numeste panasonic mash si are două compartimente de casete.Defectul la el este ca atunci cand bag caseta in compartimentul 1 nu se misca roata dreaptă in care sta si se oprește automat citirea casetei.Din ce am vazut,Am văzut că roată din dreapta jos nu se mai ridica cand apas play,la fel ca toate celelalte componente ale compartimentului.Sper sa imi dati un sfat despre cum pot sa desfac acolo si sa remedieze defecțiunea si sa imi dati un sfat cum sa pun toate componentele compartimentului inapoi după ce le-am desfiletat.Va multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Dacă nu ai mai reparat niciodată o mecanică de casetofon, te sfătuiesc să nu faci experienţe pe acest tip, mai ales dacă vrei neapărat să-l repari.Neputând să vedem ce tip de mecanism şi ce tip acţionare are, nu avem cum să te ghidăm în a-l remedia.De obicei la mecanismele casetofoanelor apăreau des uzuri ale curelelor de antrenare, sau ruperea curelei, după anumit timp de utilizare sau chiar dacă stătea nefolosit ani de zile.Alt defect viza sistemul autostop, care declanşa prematur sau nu permitea funcţia Play din cauza patinării ambreiajului cu pîslă al tamburului recuperator al benzii, la tipurile care aveau acest model.Dar există mai multe modele de sistem autostop, unele foarte sofisticate şi repararea lor necesită experienţă.Ar ajuta nişte poze clare de aproape cu mecanismul respectiv.Din ce spui, rola presoare nu mai cuplează pe cabestan, trebuie văzut dacă nu s-a rupt pârghia de acţionare sau poate că are chiar un electromagnet ce acţionează rola presoare, rămâne de văzut după ce pui poze. Pozele le încarci pe site-ul ăsta: https://imgur.com/upload După ce se încarcă acolo, dai click dreapta pe fiecare imagine şi alegi din meniul ce apare ,,Copy image,, apoi vii pe forum şi dai ,,Paste,, în text.Aşa va apărea poza direct în topic... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum