poplex22 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 va salut, sursa contine si invertorul cu UBA2071AF, problema la aceasta sursa este pe partea de invertor, dupa 10-15 min. de functionare lampile se sting, am anulat protectia pe c.i. si dupa 10-15min se ard cei 2 tranzistori mos-fet din primarul trafului invertor, am schimbat c-ul de cuplaj idem se comporta, am ars 3 perechi de tranzistori ,n-am gasit nimic nimic altceva defect, suspectez traful invertor : TMS94949CT ??, dvs. ce parere aveti ? oem_715g3816_[sch]_sch.pdf Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 traf invertor,lampi cu probleme,deobicei traful se incalzeste destul de rapid dupa anularea protectiei,daca el e buba,desfaceti panelul vedeti sa nu fie lampile prea obosite,crapate,descarcari la masa....... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Cum ai anulat protectia? Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 (editat) Condesatorul de cuplaj cu traful l-ai schimbat? Pune unul mult mai mic ca valoare pt test. Condesatorul din pinul FS (de bootstrap) poti sa-l schimbi de test? Editat Iunie 1, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Eu spun ca este defect traf sau lampi care dau la masa, dar maimult trag spre traf Link spre comentariu
poplex22 Postat Iunie 1, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2021 - pt. anularea protectiei am cautat pe net. si se pune led la masa din pin 6 al c.i. - am schimbat conzii cuplaj si bootstrap manifestare idem are cineva un traf disponibil ? Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Acum 3 ore, iuliantv a spus: traf invertor,lampi cu probleme,deobicei traful se incalzeste destul de rapid dupa anularea protectiei,daca el e buba,desfaceti panelul vedeti sa nu fie lampile prea obosite,crapate,descarcari la masa....... OK...! Link spre comentariu
ferentdaniel1 Postat Iunie 1, 2021 Partajează Postat Iunie 1, 2021 Consumatorul este mai mare decat debiteaza inverterul.Restul ai vazut spuse de colegi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum