Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa 715g3816-p01-h20-002u lcd Philips 32pfl3606h

poplex22

Postări Recomandate

va salut, sursa contine si invertorul cu UBA2071AF, problema la aceasta sursa este pe partea de invertor, dupa 10-15 min. de functionare lampile se sting, am anulat protectia pe c.i. si dupa 10-15min se ard cei 2 tranzistori mos-fet din primarul trafului invertor, am schimbat c-ul de cuplaj idem se comporta, am ars 3 perechi de tranzistori ,n-am gasit nimic nimic altceva defect, suspectez traful invertor : TMS94949CT ??, dvs. ce parere aveti ?

sursa Philips 32pfl3606h.1.jpg

oem_715g3816_[sch]_sch.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

2

• ferentdaniel1

2

• iuliantv

1

• dumitrumy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

traf invertor,lampi cu probleme,deobicei traful se incalzeste destul de rapid dupa anularea protectiei,daca el e buba,desfaceti panelul vedeti sa nu fie lampile prea obosite,crapate,descarcari la masa.......

Link spre comentariu

Condesatorul de cuplaj cu traful l-ai schimbat? Pune unul mult mai mic ca valoare pt test.

Condesatorul din pinul FS (de bootstrap) poti sa-l schimbi de test?

Editat de sesebe
Link spre comentariu

- pt. anularea protectiei am cautat pe net. si se pune led la masa din pin 6 al c.i. - am schimbat conzii cuplaj si bootstrap manifestare idem

are cineva un traf disponibil ?

Link spre comentariu
Acum 3 ore, iuliantv a spus:

traf invertor,lampi cu probleme,deobicei traful se incalzeste destul de rapid dupa anularea protectiei,daca el e buba,desfaceti panelul vedeti sa nu fie lampile prea obosite,crapate,descarcari la masa.......

OK...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări