Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Main Board 715Ga682-C0A-002-004Y

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

5

• gabiTV

4

• Cuibari

4

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Înlocuieşte sursa arsă cu alta externă, cu aceeaşi tensiune/curent şi aplici tensiunea la bornele condensatorului de filtraj de pe placă.Acea tensiune o găseşti în schema service.

Link spre comentariu

Maine ma duc sa le ridic de la vama, am luat 10 bucati CA-888 de la chinezi, de 2 luni jumate tot le-am asteptat sa vina...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Mai bine pune poza etichetei din spate...

Metodă de postare a fotografiilor pe site-ul de găzduire Imgur.Metoda descrisă se poate folosi pentru PC/laptop, dar pentru telefonul mobil, procedura diferă în funcţie de telefonul folosit...
Încărcaţi fotografia/fotografiile aici: https://imgur.com/upload
Pentru asta, puneţi poza sau pozele pe desktop, apoi când daţi click pe link-ul Imgur upload, micşoraţi fereastra lui astfel
ca pe desktop să puteţi ,,trage,, poza sau pozele direct cu mouse în fereastra aplicaţiei.
După ce poza a apărut pe site, daţi click dreapta cu mouse pe imaginea deja încărcată acolo şi selectaţi ,,Copy Image,, sau ,,Copy image location,,
Reveniţi pe Elforum fără a închide pagina de pe Imgur şi daţi ,,Paste,, în postarea unde doriţi să apară imaginea.
Astfel, imaginea va apărea direct, nu ca link pe care să dai click ca s-o vezi...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Costica Tv a spus:

Maine ma duc sa le ridic de la vama, am luat 10 bucati CA-888 de la chinezi, de 2 luni jumate tot le-am asteptat sa vina...

Exista in tara 5,4 lei , livrare imediata ...

Link spre comentariu
36 minutes ago, gabiTV said:

Exista in tara 5,4 lei , livrare imediata ...

OK, trimite-mi si mie linkul pe privat. Multumesc

Mai bine pune linkul aici direct sa vada toti, ca Dl validae il va sterge la o adica.......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
On 5/31/2021 at 5:11 PM, Cuibari said:

Buna ziua. Am un televizor ce sa stins deodata.Televizorul nu mai poneste.Am gasit  integrat facut scrum dar nu il gasesc nicaieri sa il cumpar. Integratul este ld961a si am nevoie de un equivalet.Multumesc.

https://www.leadtrend.com.tw/cn/product-page/12/259-ld961a

Comanda omule un modul CA-888 ca merge "brici" la tv-ul tau, dupa ce te inregistrezi acolo, sa vezi ce conditii pun aia, nu stiu, zic doar o parere, dar unde este iefteneaua sunt si conditii...... m-as plesni singur peste ochi cu o pereche de palme :rade:sa vad ca aia vand 10 module CA-888 pe persoana fizica la pret de 6 lei bucata, pe cand eu am asteptat aproape 3 luni sa primesc din china 10 module la un pret aproximativ egal...............

Link spre comentariu

Comanda minima  85lei . M-am ocupat si inca ma ocup cu service tv de peste 30 ani.  Suma este mai mult decat decenta daca nu esti depanator de "duminica" . Pe langa asta au si o gama larga de telecomenzi in oferta , la preturi mult mai mici decat liderul CANTON  .     https://www.unicas.ro/index.php  

Editat de gabiTV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări