Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

KITURI IPRS BANEASA *Cumpar

coss31

Postări Recomandate

Buna ziua,

Interesat/cumpar de Kituri IPRS BANEASA, s-au comercializat in reteaua librariilor de stat.

Atasez cateva imagini si coduri ca referinta.

Cu cat mai rare/intacte/nemontate cu atat mai bine. Cablaje nemontate, componente de la plic(chiar daca sunt si didactice).

"Most Wanted": 

β 8605

CONVERTOR PENTRU
TUB DE NEON

β 8901

DECODOR DECIMAL

β 8903

PREAMPLIFICATOR UNIVERSAL

β 8921

STABILIZATOR TURATIE

β 9103

SELECTOR ELECTRONIC AUDIO

β 9117

LUMINA DINAMICA

Multumesc!

Poza 3.jpg

20190123-185406.jpg

37317003_145230816365528_7543145431539122176_n.jpg

98200392_334682220838156_5844998049411104768_n.jpg

B-7904 AMPLIFICATOR AUDIO 10W_1.jpg

120602032_3431252556936041_7878452811925039819_n.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@electrolivius
Buna ziua.

Multumesc pentru poza si timpul acordat, montajul arata bine, cel putin partea plantata.

Ca si interes pentru mine la colectie sunt cablaje, prospecte, kituri complete sau incomplete nemontate.

Eventual schimburi.

Intre timp am mai achizitionat o pereche de amplificatoare gata montate si pentru colectie (ca si exemplare montate imi sunt indeajuns).

Daca gasiti ceva, orice cablaj/kit nemontat, da sunt interesat.

Cu stima,

Cosmin

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

salut,

am si eu niste cablaje majoritatea nefolosite de la kituri IPRS si am si componentele originale, dar la gramada. Aici ai niste detalii

https://www.facebook.com/commerce/listing/1562375271192541/

in plus fata de ce listat acolo, am un prospect original de 8108 (generatro frecventa audio) - posibil sa am undeva si montajul dar nu l-am gasit 

- cablaj lipit cu componente de amplificator microfon 8103a

- cablaj lipit si deslipit de la 7881 si 8107a

Link spre comentariu

si textul:

am urmatoarele cablaje + pliante de la circuite electronice ce se gaseau prin librarii pe vremea lui ceasca. Din pacate doar pentru cine e din Bucuresti, putem ajanja sa ne intalnim undeva convenabil unde sa vedeti ce primiti ca sa nu avem discutii. De asemenea, rog sa aveti in vedere, astea sunt in special pentru colectionari/nostalgici, sunt sigur ca cineva poate reporiecta circuitele si obtine niste cablaje mai mici si mai ieftine. In principiu 50 RON/cablaj nou/nefolosit. unde e vorba de seturi (cablaj + componente/pliante/cutie originale) e mai scump; daca cineva cumpara mai multe chestii putem discuta de discounturi.

= cablaj amplificator 10W kit #8109 nefolosite (ca si nou, unele au zgarieturi minore). Am 3 perechi de cablaje care par absolut identice (dar fiecare perecheare diferente de culoare fata de celalalte perechi) + un prospect original. Pretul e 50RON/buc sau 90 pe perechea de 2 cablaje identice (puteti sa va alegeti perechea). 30 lei pt prospect. Am si ceva componenteoriginale de IPRS (condensatoare, resistori de 0.25W, 0.5W dar si resistorii de 3W bobinati din etajul de iesire), si ceva transistori sau diode dar daca vreti sa construiti defapt circuitul recomand sa cumparati componente noi pentru ca electroliticii e posibil sa nu mai fie funtionali desi sunt nefolositi. Pentru cine colectioneaza si doreste si componente originale, dati-mi un mesaj privat si va trimit mai multe informatii

= 1 cablaj care a fost lipit si componentele dezlipite B 8201= preamplificator cu corector de ton

= miniorga de lumini B-8202 continand cutie de carton originala, bucatile de plastic pt cutie, element plastic pt asamblare (doar 5 din 6), 3 corpuri de iluminat, 6 becuri plus cablajul nefolosit - ca si nou. la asta cred ca inca mai am cutia originala, elemente din cutie si globuletele de plastic colorate de la becuri. Am si parte din piese originale (condensatori electrolitici - masurati, arata ca au microFarazii nominali). Pret set 100 RON

= 1 cablaj mixer audio cablaj nefolosit (ca si nou) = 1 cablaj B-8310-11 cablaj nefolosit (ca si nou) = amplificator 15W

mai am 4 condensatori de 1500 micro/40Vdc facuti de IPRS. inca nu i-am testat, nu as pierde timpul pe teste daca nu e nimeni interesat

Link spre comentariu

@Chris Kay

Buna dimineata, v-am scris oricum si pe messenger.

Doresc sp cumpar:

1. Miniorga de lumini  B-8202 (cu toate cele mentionate) mai putin componentele 

2. Două bucati cablaje amplificatoare de 10W și eventual 4 rezistoare de wataj, cele de 0.47.

Vorbesc cu cineva Din Bucuresti să le preia de la dumneavoastră după ce reveniți in Ro.

Multumesc!

Link spre comentariu

am incercat sa edites postarea mea anterioara dar aici nu e posibil. 

vreau doar sa fac un update ca sa nu mai piarda lumea timp. Kitul cu orga de lumini si 2 cablaje de 10W s-au dat. voi face un update la ce mai este, cred ca am si ceva cablaje populate de la preampliful de microfon si parca o sirena ...sper sa gasesc potentiometrele si butoanele originale (argintii) la corectorul de ton prin cutiile cu vechituri cindva in viitor  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări