Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Digital Reverb - How to?

Vizitator Kimnotyze

Postări Recomandate

Vizitator Kimnotyze

Caut de foarte mult timp o schema de REVERB digital, pentru ca am nevoie de un efect de echo si daca se poate si de hollow.Nu vreau sa incerc metoda cu arcuri (Spring Reverb) si nici cea cu banda magnetica. :DAm vazut intr-un mixer de scena un circuit destul de micut care avea vreo 4-5 circuite CDB40xx si inca vreo 2 integrate, dar nu am putut sa vad mai clar. In principiu circuitul era destul de simplu chiar si PCB-ul era la nivel de home made, iar calitatea era exceptionala, puteai chiar sa reglezi de cate ori sa se repete, etc.Ma poate ajuta cineva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanel

1

• csl1131

1

• mapostu

1

Schema aia cu zn... nu va merge in HIFI, conversia este pe opt bitzi shi asta da un raport semnal zgomot de maxim 50dB, doar daca esti cu dinamica reglata bine. Oricum e putzin 50dB.eventual cu ceva ADC/DAC pe 16 bitzi ar merge, doar ca trebuie sa foloseshti doua memorii de opt bitzi daca ai convertoarele paralel. Eu nu am decat I2S, eventual daca se mai implica cineva pun shi eu botul la o schema.Iar ceea ce ai vazut tu nu era o memorie digitala, era cu un cip CCD probabil, mai probabil cu TDA1022, daca avea cmosuri din seria MMC40xx in driver. Cum nu cred ca mai da careva de tda1022, incearca cu MN3004/MN3007/MN3008, de astea s-ar putea sa mai dai shi au raport semnal zgomot pe la vreo 80dB, care cam ajunge.Cred ca s-a discutat pe forum despre asta. Iar ca o paranteza, CDB4xx sunt TTL, echivalente cu 74xx.Numa bine,

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Incearca cu MN-uri, merge perfect si ai chiar in data sheet-uri schemele de aplicatie si cablajele. Am facut eu asa ceva pt. intarziere canal spate intr-un sistem surround.

Link spre comentariu

contacteaza [email protected]

kit digita delay 2 modele

cablajul la acel kit poate fi gasit Aici , acolo fiind cablajul,pozitionarea pieselor, si lista de piese necesare....

mai este si datasheet-ul la integratul folosit... in datasheet fiind si schema(aproape)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări