florin01 Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 Ce se intampla daca pun o singura protectie de cc si delay pe ambele canale? Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 pai, daca schema foloseste un releu ca sa cupleze/decupleze difuzoarele, atunci poti sa folosesti un releu cu 2 perechi de contacte Link spre comentariu
florin01 Postat Octombrie 23, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Protectia este http://www.niqro.3x.ro/protectiecc/protectiecc.htm si ma intereseaza ce se intampla daca iesirea de la cele 2 module intra in protectia de cc prin aceeasi rezistenta? niq_ro a corectat adresa unde-i acum materialul despre protectie! Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Dacă te referi la R7, o să ai ieşirile de la amplificatoare în scurt una cu cealaltă. Ca să meargă ce vrei tu, trebuie să faci de două ori partea din dreapta, adică R7, R14 si releul va trebui sa aibe 6 contacte in loc de trei. Presupun că nu vrei să faci toată schema de două ori, nu? Link spre comentariu
florin01 Postat Octombrie 24, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Deci fiecare canal va avea releul lui doar detectorul de cc va fi unu singur in care semnalul din fiecare amplif va intrea printr-o R7 (cate una pentru fiecare canal) Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Deci fiecare canal va avea releul lui doar detectorul de cc va fi unu singur in care semnalul din fiecare amplif va intrea printr-o R7 (cate una pentru fiecare canal)Exact. Singura problemă va fi că ambele canale intră în protecţie în acelaşi timp, chiar dacă doar unul e defect. Link spre comentariu
florin01 Postat Octombrie 25, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Nu ar fi o problema, numai sa nu apara alte fenomene care sa duca la functionarea necorespunzatoare a amplifului (distorsiuni, scurt, etc) Link spre comentariu
niq_ro Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 acei R7 nu cu ce influenta, au 22k si fata de sarcina (4 sau 8 ohmi) sunt enormi deci e ok Link spre comentariu
bogdan exit Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 am si eu o intrebare am 6 amplificatoare 5 a sa mearga pe 8 0hmi si 1 pe 40hmi ce tre sa fac ca sa nu mai fac 6 protectii de dc si 6 de delay. Explicatimi si mie va rog ceva cat mai simplu Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 Problema e ca nu prea ia ce sa-i faci. Poti folosi spre exemplu: 3 buc microrelee fiecare cu o pereche de contacte normal deschise actionate toate cele trei relee de un singur circuit de temporizare. Blocarea tranzistorului de pe temporizare o pot face unul din cele sase circuite de protectie la DC cuplate pe fiecare amplificator. Deci, cam asta ar fi solutia. Momentan, o alta solutie nu cred ca exista, adica mai simpla si tot la fel de eficienta ca asta.P.S. Ai putea spre exemplu, daca toate cele sase amplificatoare se alimenteaza de la aceeasi tensiune sa comanzi un singur releu care sa decupleze alimentarea generala, dar asta are un dezavantaj, adica daca se strica un amplificator nu mai poti sa te folosesti de celelalte - dar si avantaje, nu mai dai bani pe trei relee, cumper unul mai serios care oricum va costa mai putin. Link spre comentariu
bogdan exit Postat Noiembrie 17, 2007 Partajează Postat Noiembrie 17, 2007 multumesc mult Link spre comentariu
roby_m Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 Protectia este http://www.niqro.lx.ro/protectiecc.htmCe consum are o protectie; vreau sa cumpar un traf pt 3 protectii si nu am idee de cat, iar de aproximat pot si eu, dar ma gandesc ca daca stie cineva oarecum mai exact m-as putea incadra mai bine. Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 26, 2008 Partajează Postat Mai 26, 2008 un transformator de 12V si 500mA iti ajunge. dupa ce redresezi si filtrezi tensiunea, o bagi intr-un stabilizator de tip 7812, si gata :weedman: Link spre comentariu
roby_m Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 un transformator de 12V si 500mA iti ajunge. dupa ce redresezi si filtrezi tensiunea, o bagi intr-un stabilizator de tip 7812, si gata :weedman:cred ca ai vrut sa scrii 2x12V, si 7812, respectiv 7912 :smt003merci Link spre comentariu
ratza Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Are de stabilizat o singur? ramur?, la ce dracu' s? mai pun? ?i 7912? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum