Gilbert Sparios Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 (editat) Incerc sa identific ce piesa este aceasta. In prima faza am incercat sa caut "SJ" pe s-manuals si-mi arata asa. Sub nici o forma nu poate fi ceva din lista. O alta cautare dupa "18" ar fi asa. Nu pare sa fie totusi un zener. Este montata exact pe piciorusele unui solenoid mai tapanog. Ar trebui sa fie o dioda rapida ceva...sau un TVS ?... Ceata... Logo-ul acela...pare sa fie o componenta fabricata de General Semiconductor..sau Vishay..distribuitor digikey. Am gasit pdf-ul acesta. Am aflat oarecum Nimic. Mai departe..ce fac ? Voi cum procedati ? Nota: nu am curatat cablajul pentru ca e un donator. De organe. L.E: sa fie vorba oare despre asta? Super SMD-urile astea dar si cand vrei sa afli ce piesa e...te doare. Editat Mai 29, 2021 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 29, 2021 Partajează Postat Mai 29, 2021 https://www.vishay.com/docs/88711/s1.pdf Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Mai 29, 2021 Autor Partajează Postat Mai 29, 2021 (editat) ....si ma uitasem la ea...dar am vazut sus S1G..si nu vazusem mai jos.. Multumesc UDAR. O banala dioda de rectificare. Cred ca pun 1N4007 (DO-214AC) Editat Mai 29, 2021 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum