Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar generator E0503

alex26

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

7

• Craciun

2

• BRANCA

2

• grosu99

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

A cerut 750 lei și am negociat la 550 lei. Sper doar sa fie Ok și sa

ma pot folosi de el. A spus ca nu a schimbat nimic in el. Nu știu dacă e bine sau rău. 

Link spre comentariu

Salut,

Eu am cumparat de pe bangood un FY6900 nou si e foarte ok, la aproape 400 lei.

BR/Daniel

Editat de Craciun
Link spre comentariu

Îmi poate spune și mie cineva sa nu fac o cheltuiala in plus. Am dereglate bobinele din etajul MPX- decodorul stereo, practic recepționez posturile, dar nu trece in stereo. Am zis ca am nevoie de e0503, dar in schimb am și un generator FY 6900 la 60 MHz. Ma pot folosi de acesta ? Din poza atașata nu înțeleg unele chestii și as avea nevoie de un ajutor pentru ca nu am mai făcut așa ceva. De exemplu pentru reglajul de 19 și 38 KHz, cuplez generatorul la antena FM pe 19khz iar la 38 KHz modulator de 400 Hz? Am atasat o poza cu reglajul din manual.

C1302D93-7DB6-4CFD-8606-81FEE520C1A8.jpeg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Neserios acest Ion, a zis ca îl trimite dar, a trecut o săptămâna și nimic și nu taspunde nici la mesaje. Trebuie sa caut in alta parte. Dacă ma poate ajuta cineva cu un model de generator de frecventa pentru banda FM, sa aibe și modulatie. Poate găsesc sa iau de pe eBay, dar sa știu dupa ce model sa ma uit. 

Link spre comentariu

Meh probabil nu e atat de "functional" pe cat pretinde, mie nici nu mi-a raspuns la mesaj. (daca la cel de pe olx faci referire)

Link spre comentariu

Da, despre el e vorba. Caut un model de HP 8656 sau 8657, dar nu am găsit încă . Poate ma ajuta cineva cu un site?

Editat de alex26
Greseala
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări