Biris Denis Florin Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 (editat) Am o problema cu rr Interson, și nu pot sa-i dau de cap, l-am găsit intr-o condiție nasoala, tot prăfuit și foarte murdar, am zis sa-l iau și sa-i dau o șansă, astăzi am vrut sa vad dacă funcționează... becul de la scala e ars, și transformatorul de 220v e defect, dacă o sa-l aduc înapoi la viata, o sa le înlocuiesc și o sa-l restaurez. L-am conectat la 9v dar nu pare sa aibă viata, partea de AF funcționează, dar cea de RF nu. Placa cu montajul are sigiliul de fabrica pe șuruburi, deci nu pare sa fi intervenit careva pe placa, sau sa-i dea jos vreo componenta. Imi puteți da niște sfaturi ce sa-i fac, sau ce sa masor pentru a găsi de unde vine problema, poate reușim sa-l readucem la viata. Aici e schema electronica: https://www.4shared.com/office/wJ_TuiDp/Caiet_Service_RR_EXPRES-INTERS.html Editat Mai 28, 2021 de Biris Denis Florin Link spre comentariu
sla Postat Mai 28, 2021 Partajează Postat Mai 28, 2021 (editat) Nu stiu daca acest aparat este defect. In caietul de service vad ca are FM ( banda est) si MA pe unde lungi. Pe FM nu cred ca mai exista posturi in banda est iar pe lungi nu cred ca, la cat este de simplu acest aparat, poate prinde ceva la bloc. Este un aparat foarte simplu. Dupa atatia ani de nefolosinta ar fi bine sa se curete potentiometrul si comutatorul de game cu spray de contact si sa se verifice alimentarea ( mai ales condensatoarele electrolitice). Editat Mai 28, 2021 de sla Link spre comentariu
Biris Denis Florin Postat Mai 28, 2021 Autor Partajează Postat Mai 28, 2021 1 oră în urmă, sla a spus: Nu stiu daca acest aparat este defect. In caietul de service vad ca are FM ( banda est) si MA pe unde lungi. Pe FM nu cred ca mai exista posturi in banda est iar pe lungi nu cred ca S-ar putea sa aveți dreptate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum